fotoğraftaki hatanın sebebi nedir bıktım artık

özgün sever

Üye
???

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    222.2 KB · Görüntüleme: 209

Nazzy

Üye
Bu genel bir problem senlik bir durum yok. Sürekliliği yoksa bu şekilde devam et yani abartılacak bişe değil.

EHTIYAR

Üye
Daha önce foruma da yazmıştım, oyun içinden bilet te oluşturdum. Tabii ki çözüm bulunamadı ve bilet sorunum çözülmüş gibi kapatıldı. Ama benim bu konudaki sorunum çok daha orijinal:)

Ben oyun haritasındaki her yere girip çıkıyorum, türlü yaratıklarla savaşıyorum, partisiydi, solosuydu, göreviydi, EXP kasmaydı, pazar kurmaydı vs. her türlü şeyi yapıyorum ama iş Barbarians(ve Barbarians Orc)'ların bulunduğu noktaya gidince değişiyor:) Ne hikmetse, başka hiçbir yerde yaşamadığım crush hatasını hem Dorion'da hem de Lunaskar Kingdom'da sadece bu yaratıkların olduğu bölgede alıyorum. O bölgeye girdiğim anda bazen hiç ateş etmeye fırsat kalmadan 1-2 saniye içerisinde bazen de 1-2 el ateş ettikten sonra oyun donuyor, benzer bir crush hatası veriyor ve görev yöneticisi dışında hiçbir şekilde kapatamıyorum. Görev yöneticisinden kapatıp birkaç dakika sonra tekrar girdiğimde ise -eğer ateş etmişsem- haliyle ölmüş oluyorum. Hızlı davranıp merkeze ışınlanmazsam tekrar donuyorum, öyle de lanet bir şey:)

Dorion'daki Barbarians görevini öle öle, farklı noktalardan defalarca denemek suretiyle bitirebilmiştim, ancak Kingdom'daki görevim hala duruyor. Ara ara, özellikle de güncelleme veya bakımlardan sonra özellikle tekrar tekrar deniyorum, veya serverin en az yoğun olduğu saatlerde deniyorum, fps'min en yüksek olduğu saatlerde deniyorum, forumda yazan herkesin çözümlerini tek tek deneyerek deniyorum ama yok. O bölgeye adımımı atar atmaz, hatta bir duvar var bölgeyi ayıran, o duvara yaklaştığım anda donuyorum:)

Vesselam, bugüne kadar belki yüzlerce kez denemişimdir ve hatayı her defasında report etmişimdir ama ne ben düzeltebildim ne de yapılan güncellemeler çözüm oldu. Muhtemelen o görevi bitiremeden ben oyunu bitireceğim:)

Kolay gelsin.

Tengrikut

Üye
günümüzde oynayabileceğiniz orta ve iyi oyunlar aynı seviyede bilgisayar sistemleri - internet hızlarına ihtiyaç duyuyor. "oyunun karşıtı bilgisayar sistemi"

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt