sadevatandas
Üye

Oyun genel oynayıcıya hitap ediyor bu konuda hem fikiriz ama maddi yönden degil.oyun grafikleri düsürme yönünde 2 veya 3 farkli özelliklerde olsa bu oyun da kullanici sayisini artacagini düsünüyorum.oyun ayarlarinin en alt seviyesinde bile 15-20 fps aliyorum.
Bu konuda örnek olarak warcraft3 klasik grafikleri yükseltdi war3:reforged yapti ama cogü bilgisayarda fps problemi yaşadi ayarlar ekranindan 2 farkli grafik kalitesi sundu biraz daha deyisikde olsa maddi yonden talebi karsiladi.
Benim gibi yeni teknolojik alet almada maddi problemler yaşayan insanlar var ülkenin dolar problemini göz önüne alirsak parca almanin cogu kisiyi zorlayacagi kanatindeyim.
bilgisayar özellikleri
islemci: intel core i7 3610qm cpu @2.30ghz
hardisk:ssd
ram 8gb
ekrankarti
internet özellikleri
vdsl
downland 20mbps
upload 4mbps
Bu konuda örnek olarak warcraft3 klasik grafikleri yükseltdi war3:reforged yapti ama cogü bilgisayarda fps problemi yaşadi ayarlar ekranindan 2 farkli grafik kalitesi sundu biraz daha deyisikde olsa maddi yonden talebi karsiladi.
Benim gibi yeni teknolojik alet almada maddi problemler yaşayan insanlar var ülkenin dolar problemini göz önüne alirsak parca almanin cogu kisiyi zorlayacagi kanatindeyim.
bilgisayar özellikleri
islemci: intel core i7 3610qm cpu @2.30ghz
hardisk:ssd
ram 8gb
ekrankarti
HD Graphics 4000 | 16 @ 0.35 - 1.35 GHz | 64/128 Bit |
vdsl
downland 20mbps
upload 4mbps