Öneri FPS düsürmek icin talep

sadevatandas

Üye
Oyun genel oynayıcıya hitap ediyor bu konuda hem fikiriz ama maddi yönden degil.oyun grafikleri düsürme yönünde 2 veya 3 farkli özelliklerde olsa bu oyun da kullanici sayisini artacagini düsünüyorum.oyun ayarlarinin en alt seviyesinde bile 15-20 fps aliyorum.

Bu konuda örnek olarak warcraft3 klasik grafikleri yükseltdi war3:reforged yapti ama cogü bilgisayarda fps problemi yaşadi ayarlar ekranindan 2 farkli grafik kalitesi sundu biraz daha deyisikde olsa maddi yonden talebi karsiladi.

Benim gibi yeni teknolojik alet almada maddi problemler yaşayan insanlar var ülkenin dolar problemini göz önüne alirsak parca almanin cogu kisiyi zorlayacagi kanatindeyim.

bilgisayar özellikleri

islemci: intel core i7 3610qm cpu @2.30ghz
hardisk:ssd
ram 8gb
ekrankarti
HD Graphics 400016 @ 0.35 - 1.35 GHz64/128 Bit
internet özellikleri
vdsl
downland 20mbps
upload 4mbps

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    100.8 KB · Görüntüleme: 54

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Beta sürecine geçtiğimizde Pc özellikleri çok alt seviyede olan oyuncularımız için oyunun "Lite" versiyonunu çıkarmayı düşünüyoruz. Her şey zamanla düzelecektir, bu süreçte sizden tek beklentimiz sabır, hoşgörü ve bildirim geçmeniz.

iyi forumlar.

anil

Üye
Optimizasyon sıkıntıları var ama düzeltildiğinde de ne kadar memnun kalırsınız tartışılır. 9 yıllık onboard bir ekran kartı kullanıyorsunuz ve günümüzde Rise Online değil hiçbir oyunu sorunsuz oynatmayacaktır zaten size maalesef

4rmy9335

Üye
Grafiklerin bu denli yüksek olması genel kapasite önbelleğinin artmasına sebep oluyor yani arz talep çok ama karşılayan birim yok bence mevcut oyun içerisinde grafikleri daha da alt seviyeye çekicek uygulama ayarları olmalı işlemci isteğini bizim vermemiz gibi ram ihtiyacını bizim vermemiz gibi genel anlamda bilgisayarın tüm donanımını verdiğimiz halde oyunun daha fazlasını istediği ortaya çıkmakta fakat genel oyuncu kitlesinin muhtelif oyundan dolayı elinde bulundurduğu donanım bunu karşılamamakta bununla ilgili gerekli çalışmanın ekstra bir setup değilde güncel yayımda olan oyunun içinde çalışma yapılmasını tavsiye ederim ve bu sayede 1 1 client in yönetimini daha fazla elinizde tutmanız sizinde yararınıza olur. teşekkürler!

cetinmurat

Üye
Merhabalar,

Beta sürecine geçtiğimizde Pc özellikleri çok alt seviyede olan oyuncularımız için oyunun "Lite" versiyonunu çıkarmayı düşünüyoruz. Her şey zamanla düzelecektir, bu süreçte sizden tek beklentimiz sabır, hoşgörü ve bildirim geçmeniz.

iyi forumlar.
Aynı sorunlar hemen hemen bende de var maalesef, Lite versiyonunu sabırsızlıkla bekliyoruz... ve sizlere güveniyoruz

BelaOkuyan

Üye
hocam o onboard grafikle olmaz, lite versiyonda bile sıkıntı. onun abisi hd630 bile olmaz, ben kullandım diğer oyunda bile boş alanda 60fps verebiliyor.

nedim69

Üye
MSI Afterburn programından baktım. Oyun 2 GB VRam, 10 GB Ram kullanmakta. Buna bakarak bizde olması gereken ekran kartı kapasitesi 4 GB, Ram kabasitesi 16 GB olmalı. Onboard ekran kartıyla son 10 yılın hiçbir oyununu kalitesizliğinden dolayı oynayamazsınız zaten. 4 GB kapasiteli ekran kartının fiyatı minimum 1400 TL ( performansını gözardı ettim.) 16 GB lik Ram' in fiyarları 600 TL den başlıyor ( performansı ve uyumluluğu yoksaydım). Optimizasyonu yapılsa bile oyunun kullanmış olduğu ekran kartı ve ram miktarı düşürülebilir mi bilmiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt