FPS düşüşü

Knight

Üye
Merhaba i7 4790 işlemcim 8 gb ram ve gt 1030 ekran kartım bulunmakta ve sürekli anlık takılmalar oluyor oyunu lowa da ceksem orta ayarlarada ceksem aynı fps degerine sahibim ve anlık takılmalar yine devam ediyor bu anlık takılmalar ve ani fps düşüşleri icin ramimi 16a yükseltsem bu anlık takılmalar ve fps düşüşleri düzelir mi?

Knight

Üye
napcaz kanka ozaman bu takılmalar icin napmam lazım benim

Magicpie

Üye
yapacak bir şey yok brom optimizasyon konusunda büyük bir sıkıntısı var oyunun. Az önce 3070ti kullanan birine medium-low ayarlarda oynamasını önermişler. Sen bu pc ile maalesef rahat bir şekilde oynayamazsın.

Dilefruz

Üye
Merhaba i7 4790 işlemcim 8 gb ram ve gt 1030 ekran kartım bulunmakta ve sürekli anlık takılmalar oluyor oyunu lowa da ceksem orta ayarlarada ceksem aynı fps degerine sahibim ve anlık takılmalar yine devam ediyor bu anlık takılmalar ve ani fps düşüşleri icin ramimi 16a yükseltsem bu anlık takılmalar ve fps düşüşleri düzelir mi?
Merhaba,
İşlemciniz güzel ama ekran kartınız düşük olduğu için bu sorunları yaşıyorsunuz. Daha güçlü ekran kartı alabilirseniz sorununuz olmayacaktır.

Delucia

Üye
ekran kartı korkunç çağ dışı 3070 in low medium görmesi imkansız kendim kullanıyorum epic ayarlada 144 fps işlemcisi kötüdür onun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt