Merhabalar,
Ben size tam süreyi söyleyeyim bu FX'ler 5 aydır bozuk toplam 150 kez ticket attım bu konuyla ilgili aldığım tek net cevap "üzerinde çalışılıyor" oldu. Buradaki ana problem bu +9 itemlere sahip olan oyuncu azlığı bu sebep ile yönetim bu konuyla ilgilenmiyor. 5 aylık bir sürede ilk 3 ayda ticket dahi paylaşmadım GM ekibiyle. Bu çalışmaların 5 ay süreceğine inanmamızı lütfen beklemeyin. Tickettan aldığım bilgilendirmede yakında adapte edileceği iletildi. (ocak ayında

) Bu oyunda bişeyler deneyip farklılık yaratmaya çalışan insanları lütfen göz ardı etmeyin süreç 5 ayı buldu bu normal bir süre değil. Bilgilendirme yaparak tarihte paylaşmadığınız için insanları sürekli geçiştiriyorsunuz her profesyonel yönetimde oldugu gibi ekiplerinizden Termin tarihlerini talep etmeniz gerekiyor. Adam çalışmayı 10 yıl sonra bitirdiğinde nasıl ilerleyecek süreç ? ki zatne 5 ay bunun kanıtıdır.
Daha büyük sorun olarak bir MMORPG oyununda bu tip problemlerin piyasayı etkilediğinin farkında olmamanız ki bu daha üzücü bir durum. Ücretsiz gibi gözüken yüksek maliyetli bir oyun oynuyoruz bunun karşılığını kat kat veren ve ekonominize katkı sağlayan oyuncular bu muameleyi haketmiyor.
Ek olarak çıkan sonuç ; Bir güncelleme esnasında oyundaki bir itemin özelliği kaybolabilir ve bu 5 ayda geri getirilemez üzerinde çalışıldığı için

) Siz bir güncelleme sonrası bu problemi oluşturdunuz. Yarın benim elimdeki silahin özelliğinin bozulmayacağını nasıl garanti ediyorsunuz Offical bir oyunda ?
Örnek olarak Red dragon itemlerin özellikleri çalışmasa ve 5 ay boyunca üzerinde çalışılıyor yazabilecek misiniz ? o zaman getirdiğiniz SF etkinliğinin ne özelliği kalacak yapılan yatırımın ? oyuncuların ödedikleri paranın ve zamanın ?
Bu tip sorulara açık vermemeniz gerekiyor. Oyunda her dakika bir problem olabilir burdaki ana beklenti çözüm süreciniz. +9 Imperial set dediğiniz itemi bugün basmaya kalksanız maliyeti 3 haneli rakamları geçer ve siz bu riski alıp oyununuza item kazandıran adamın itemini bozarsanız (Hangi özelliği olursa olsun FX'de bir özellik ve ayrıcalıktır) Bu oyuncu sizden destek istediğinde 5 ay cevap alamaz ise bu oyuncunun durumu ne olacak ? Bunlar gerçekten basit problemler bu şekilde yönetmeniz doğru değil.
Buradaki süreçte doğrusu siz bu itemlerin eski FX'lerini verirsiniz çalışmayı arka planda yürütürsünüz. Burada oyuncu size sadece teşekkür ticketi atar.
Teşekkürler !