Fxler Ne Zaman Düzelecek Ve Gereken Ilgiyi Vereceksiniz ?

clonare

Üye

bu item +9 halini görüyorsunuz çoğu itemin ne +9 olduğu ne +8 olduğu belli neden ilgisiz kaldınız uzun süredir bu konu da ?

LIFEREACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Zırh yenilenmesi ve FX düzenlemesi yapılmaktadır. Bu sebeple süreç uzuyor, geliştirici ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor.

Tatmin eden ve göz alıcı görüntüsü yakında oyunda olacaktır.

İyi oyunlar dilerim.

clonare

Üye
bu tarz olayları daha hızlı halledebilirsek çok güzel olur. mide bulandırıyor ufak şeylerin düzeltilmemesi. mesela oyunda hide helmete basınca kafalık gizlenmiyor kapalıyken kafalık gözüküyor açıkken kafalık kayboluyor tam tersi olmalı ufak şeyleri daha hızlı ve daha sık güncelleme atarak minimal düzeltmeler toparlar anlıyorum sizi ekip yetersiz mobile kaydı çünkü orada başarılı olursunuz umarım ama burayı boşlarsanız mobilden buraya gelecek oyuncuyu da engelleriz

JuzZ

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Merhabalar,

Ben size tam süreyi söyleyeyim bu FX'ler 5 aydır bozuk toplam 150 kez ticket attım bu konuyla ilgili aldığım tek net cevap "üzerinde çalışılıyor" oldu. Buradaki ana problem bu +9 itemlere sahip olan oyuncu azlığı bu sebep ile yönetim bu konuyla ilgilenmiyor. 5 aylık bir sürede ilk 3 ayda ticket dahi paylaşmadım GM ekibiyle. Bu çalışmaların 5 ay süreceğine inanmamızı lütfen beklemeyin. Tickettan aldığım bilgilendirmede yakında adapte edileceği iletildi. (ocak ayında :D:D) Bu oyunda bişeyler deneyip farklılık yaratmaya çalışan insanları lütfen göz ardı etmeyin süreç 5 ayı buldu bu normal bir süre değil. Bilgilendirme yaparak tarihte paylaşmadığınız için insanları sürekli geçiştiriyorsunuz her profesyonel yönetimde oldugu gibi ekiplerinizden Termin tarihlerini talep etmeniz gerekiyor. Adam çalışmayı 10 yıl sonra bitirdiğinde nasıl ilerleyecek süreç ? ki zatne 5 ay bunun kanıtıdır.

Daha büyük sorun olarak bir MMORPG oyununda bu tip problemlerin piyasayı etkilediğinin farkında olmamanız ki bu daha üzücü bir durum. Ücretsiz gibi gözüken yüksek maliyetli bir oyun oynuyoruz bunun karşılığını kat kat veren ve ekonominize katkı sağlayan oyuncular bu muameleyi haketmiyor.

Ek olarak çıkan sonuç ; Bir güncelleme esnasında oyundaki bir itemin özelliği kaybolabilir ve bu 5 ayda geri getirilemez üzerinde çalışıldığı için :D) Siz bir güncelleme sonrası bu problemi oluşturdunuz. Yarın benim elimdeki silahin özelliğinin bozulmayacağını nasıl garanti ediyorsunuz Offical bir oyunda ?

Örnek olarak Red dragon itemlerin özellikleri çalışmasa ve 5 ay boyunca üzerinde çalışılıyor yazabilecek misiniz ? o zaman getirdiğiniz SF etkinliğinin ne özelliği kalacak yapılan yatırımın ? oyuncuların ödedikleri paranın ve zamanın ?

Bu tip sorulara açık vermemeniz gerekiyor. Oyunda her dakika bir problem olabilir burdaki ana beklenti çözüm süreciniz. +9 Imperial set dediğiniz itemi bugün basmaya kalksanız maliyeti 3 haneli rakamları geçer ve siz bu riski alıp oyununuza item kazandıran adamın itemini bozarsanız (Hangi özelliği olursa olsun FX'de bir özellik ve ayrıcalıktır) Bu oyuncu sizden destek istediğinde 5 ay cevap alamaz ise bu oyuncunun durumu ne olacak ? Bunlar gerçekten basit problemler bu şekilde yönetmeniz doğru değil.

Buradaki süreçte doğrusu siz bu itemlerin eski FX'lerini verirsiniz çalışmayı arka planda yürütürsünüz. Burada oyuncu size sadece teşekkür ticketi atar.

Teşekkürler !

Son düzenleme:

JuzZ

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Warrior
@LIFEREACT Hızlı iletişim için forum kullanabileceğimiz yazılmıştı ? Bir cevap var mı üstteki mesaja ?

LIFEREACT

Yönetici
Game Master
Merhabalar,

Ben size tam süreyi söyleyeyim bu FX'ler 5 aydır bozuk toplam 150 kez ticket attım bu konuyla ilgili aldığım tek net cevap "üzerinde çalışılıyor" oldu. Buradaki ana problem bu +9 itemlere sahip olan oyuncu azlığı bu sebep ile yönetim bu konuyla ilgilenmiyor. 5 aylık bir sürede ilk 3 ayda ticket dahi paylaşmadım GM ekibiyle. Bu çalışmaların 5 ay süreceğine inanmamızı lütfen beklemeyin. Tickettan aldığım bilgilendirmede yakında adapte edileceği iletildi. (ocak ayında :D:D) Bu oyunda bişeyler deneyip farklılık yaratmaya çalışan insanları lütfen göz ardı etmeyin süreç 5 ayı buldu bu normal bir süre değil. Bilgilendirme yaparak tarihte paylaşmadığınız için insanları sürekli geçiştiriyorsunuz her profesyonel yönetimde oldugu gibi ekiplerinizden Termin tarihlerini talep etmeniz gerekiyor. Adam çalışmayı 10 yıl sonra bitirdiğinde nasıl ilerleyecek süreç ? ki zatne 5 ay bunun kanıtıdır.

Daha büyük sorun olarak bir MMORPG oyununda bu tip problemlerin piyasayı etkilediğinin farkında olmamanız ki bu daha üzücü bir durum. Ücretsiz gibi gözüken yüksek maliyetli bir oyun oynuyoruz bunun karşılığını kat kat veren ve ekonominize katkı sağlayan oyuncular bu muameleyi haketmiyor.

Ek olarak çıkan sonuç ; Bir güncelleme esnasında oyundaki bir itemin özelliği kaybolabilir ve bu 5 ayda geri getirilemez üzerinde çalışıldığı için :D) Siz bir güncelleme sonrası bu problemi oluşturdunuz. Yarın benim elimdeki silahin özelliğinin bozulmayacağını nasıl garanti ediyorsunuz Offical bir oyunda ?

Örnek olarak Red dragon itemlerin özellikleri çalışmasa ve 5 ay boyunca üzerinde çalışılıyor yazabilecek misiniz ? o zaman getirdiğiniz SF etkinliğinin ne özelliği kalacak yapılan yatırımın ? oyuncuların ödedikleri paranın ve zamanın ?

Bu tip sorulara açık vermemeniz gerekiyor. Oyunda her dakika bir problem olabilir burdaki ana beklenti çözüm süreciniz. +9 Imperial set dediğiniz itemi bugün basmaya kalksanız maliyeti 3 haneli rakamları geçer ve siz bu riski alıp oyununuza item kazandıran adamın itemini bozarsanız (Hangi özelliği olursa olsun FX'de bir özellik ve ayrıcalıktır) Bu oyuncu sizden destek istediğinde 5 ay cevap alamaz ise bu oyuncunun durumu ne olacak ? Bunlar gerçekten basit problemler bu şekilde yönetmeniz doğru değil.

Buradaki süreçte doğrusu siz bu itemlerin eski FX'lerini verirsiniz çalışmayı arka planda yürütürsünüz. Burada oyuncu size sadece teşekkür ticketi atar.

Teşekkürler !

Kıyafetin yenilenmesi ve tekrar çizilme süreci var. Daha detaylı anlatmak gerekirse; iki ırkta 4 sınıf ve 2 cinsiyet var. Bunlar toplamda 16 kıyafetin tekrardan tasarlanması anlamına gelmektedir.
Yeni bir yapıya geçildiği için, mevcut kıyafetlerin(Imperial/Elite) parlaklığı kapatıldı.
16 Kıyafet tekrardan çiziliyor ve ekibimiz tarafından çizilen parçalar oyuna entegre ediliyor. Sürecin uzaması, işin gerçekten kolay olmamasından kaynaklanıyor.
Bizlerde olabildiğince en kısa sürede vermek için, gerekli çalışmaları sürdürüyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

Son düzenleme:

clonare

Üye
yda ticket dahi paylaşmadım GM ekibiyle. Bu çalışmaların 5 ay süreceğine inanmamızı lütfen beklemeyin. Tickettan aldığım bilgilendirmede yakında adapte edileceği iletildi. (ocak
m GM ekibiyle. Bu çalışmaların 5 ay süreceğine inanmamızı lütfen beklemeyin. Tickettan aldığım bilgilendirmede yakında adapte edileceği iletildi. (ocak ayında :D:D) Bu oyunda bişeyler deneyip farklılık yaratmaya çalışan insanları lütfen göz ardı etmeyin süreç 5 ayı buldu bu normal bir süre değil. Bilgilendirme yaparak tarihte paylaşmadığınız için insanları sü
umarız ki çok farklı şekilde şaşırırız ve bizi bu kadar beklemeye tatmin eder. ve @JuzZ sana o kadar takılıyorum ki tercüme olmuşsun teşekkürler..

clonare

Üye
aslında asıl sorun 6 aydır güncelleme gelmemesi ve mobile yönelmeniz sadece asla oyuna bakmadınız ve bunu kabul etmiyorsunuz. çıkın özür dileyin buna yöneldik oyunu boşladık deyin dürüstçe ama road mapimiz böyle şunları şunları yapacağız deyin güven kazanın
Kıyafetin yenilenmesi ve tekrar çizilme süreci var. Daha detaylı anlatmak gerekirse; iki ırkta 4 sınıf ve 2 cinsiyet var. Bunlar toplamda 16 kıyafetin tekrardan tasarlanması anlamına gelmektedir.
Yeni bir yapıya geçildiği için, mevcut kıyafetlerin(Imperial/Elite) parlaklığı kapatıldı.
16 Kıyafet tekrardan çiziliyor ve ekibimiz tarafından çizilen parçalar oyuna entegre ediliyor. Sürecin uzaması, işin gerçekten kolay olmamasından kaynaklanıyor.
Bizlerde olabildiğince en kısa sürede vermek için, gerekli çalışmaları sürdürüyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

FasaFiso

Üye
oyuna grafik güncellemesi istiyoruz daha kaliteli Fxler daha kaliteli dokular felan. Umarım bunun çalışması yapılıyordur zira oyun başından beri aynı grafiklerle oynuyoruz.

mmtakiff06

Üye
Race
Lunaskar
Job
Mage

İyi oyunlar dilerim.
Aylardır fx bekliyoruz. Oyuna yatırım yapıp cash alıyoruz? bundan haberiniz vardır umarım? Aylardır ticket atmak zorunda değilim ben size bu sitem değil ben bir müşteriyim ve siz bu tarz durumları çözmek zorundasınız. Mobile 10 nisanda açılacak ve o platforma yönlenilecek eee ben 5 ay dahamı bekliyeceğim?

JuzZ

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Buradaki problem FX'leri düzelten arkadaşlarda değil. 6 aydır oyun yönetiminin bunu sorgulamaması. Burda bize cevap vermeye çalışan @LIFEREACT ve @BEARFACT GM'lerinde sorun yok çünkü cevabın doğru olmadığını onlarda biliyorlar. Bir yönetim Epic armorların FX'lerini düzelten arkadaşalra bunu 6 ayda neden yapamadınız ? bizim kullanıcılarımız 150 200k TL harcayarak bu setleri yapabildiler neden onları koskoca 6 aydır mağdur ediyorsunuz sorusunu soramamasıdır. Ve ne yazık ki bu güncelleme yakın zamanda gelecek gibi durmuyor. Piyasası olan bir oyunda bunu yapan bir yönetim ekibi MMORPG yönetemez. Ki bunu yakın zamanda göreceğiz gibi duruyor harçadığımız parada çöpe gidecek zaten. Tebrikler Rise Online ! ! !

clonare

Üye
FX'leri düzelten arkadaşlarda değil. 6 aydır oyun yönetiminin bunu sorgulamaması. Burda bize cevap vermeye çalışan @LIFEREACT ve @BEARFACT GM'lerinde sorun yok çünkü cevabın doğru olmadığını onlarda biliyorlar. Bir yönetim Epic armorların FX'lerini düzelten arkadaşalra bunu 6 ayda neden yapamadınız ? bizim kullanıcılarımız 150 200k TL harcayarak bu setleri yapabildiler neden onları koskoca 6 aydır mağdur ediyorsunuz sorusunu soramamasıdır. Ve ne yazık ki bu güncelleme yakın zamanda gelecek gibi durmuyor. Piyasası olan bir oyunda bunu yapan
kesinlikle çok güzel yere değindin ve bunun yüzünden bastığımız itemlerin fiyatları yerler de geziyor kimse takmak istemiyor +9 imperial ya da elite set çünkü çapulcu gibi görünüyor

JuzZ

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Eminim güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır ancak bu 6 aylık süreç çok güven kırdı. Hala patch görmemiz bunun kanıtı zaten. Yarın elimizdeki silahların fx'leride kaybolabilir bunu deneyimlemiş olduk ve geri getirmek için çalışmalar 6 ay sürecek yine mesaj bu malesef. Bunu hızlıca çözebilmek avantaj sağlayacaktı. Fakan 6. aya giriyoruz ne yazık ki :D

SmokerTR

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Priest
Merhaba,

Zırh yenilenmesi ve FX düzenlemesi yapılmaktadır. Bu sebeple süreç uzuyor, geliştirici ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor.

İyi oyunlar dilerim.
allah için kimsenin gözünü almasın. :D biraz parlasın eyvallah bi lafımız yok. +9 dada arkadaşların istediği gibi parlasın ama. hindu tanrısı gidi gezmesinler ortalıkta :D

JuzZ

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Warrior
Konu açılalı neredeyse 1 ay olmuş bu konudan önce 5 ay bekledik :D Hala bir tane patch yok oyunda. Bu kadar duyarsız kalmanız rencide edici bir durum oyuncular için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt