Gali̇a Irk Dengesi̇zli̇ği̇ Hakkında

nyro35

Üye
Merhaba, geçenlerde yine aynı konudan bahsetmiştim. golden jade kutu görevine saat 17.00 da çıkıyoruz ve protean ırkı 1 2 parti dışında yok inferno saatine kadar genelde kimsecikler yok. infernodan sonra 1 saat kadar daha protean ırkı yok. 10.30 gibi protean pk ya giriyor 1 saat içinde yine pk bitiyor thunder breath bossu dışında bowlda kimseyi göremiyoruz. Müthiş bir ırk dengesizliği var şuanda bu hususa acil çözüm getirilmesi gerekiyor. Yaz geldi online süreleri zaten kısalacak ya da ara veren oyuncular olacak bu bütün olasılıklar göz önünde bulundurulması gerekiyor.

cebe

Üye
hadi 3 serveri birleştirelim kafamız rahat olsun

Ruiaa

Yeni Üye
Secret korkusundan tüm adamlar Lunaskara geçiyor. Bu akşamki pkda saydım lunaskarda 13 parti mele vardı, proteanda 3-4 ya vardı ya yoktu. Aslında protean olarak 2-3 gün pk çıkmayacaksın oynasınlar kendi başlarına.

matrax_16

Üye
Pokemonculuk oynadıgı sürece secret bu işe devam edecektir. Zararlarını muadil oyunda gören varsa bilir müdahale edilmezse 'END IS NEAR'
Ya biat et rahat et tasmanı taksınlar ya da towndan çıkama.

cebe

Üye
Pokemonculuk oynadıgı sürece secret bu işe devam edecektir. Zararlarını muadil oyunda gören varsa bilir müdahale edilmezse 'END IS NEAR'
Ya biat et rahat et tasmanı taksınlar ya da towndan çıkama.
Herkes Secret Secret diye ağlıyor ama bütün oyuncular da bile bile o servera geçmiş durumda. İlk videolara bakıyorum aktif galiada oynayan kim varsa 75 capinde hepsi Mantiste. Burda yönetim devreye girdi herhalde ya da kendileri de o clanda ve sizhayırdır clanında oynuyor olabilir. Baktılar gb o sunucuda düşüyor ya da karakterleri değersizleşecek. Yönetim Mantisteki aktif clanların çoğunu ücretsiz şekilde galia'ya taşıdı. Devamı da aa mantis ölüyor biz de galiaya geçelim diye diye şişirdiler galiayı. Sonuç Galia= sizin ağladığınız clanlar online a dönmüş ve hala adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Bu benim fikrim. Yorum silinirse de zaten tahminim tutmuş %100 haklıyım demektir. Gm ya da rocogames çalışanlarının o clanda olup patchleri onların isteğine göre atmaları vs. vs.

matrax_16

Üye
Herkes Secret Secret diye ağlıyor ama bütün oyuncular da bile bile o servera geçmiş durumda. İlk videolara bakıyorum aktif galiada oynayan kim varsa 75 capinde hepsi Mantiste. Burda yönetim devreye girdi herhalde ya da kendileri de o clanda ve sizhayırdır clanında oynuyor olabilir. Baktılar gb o sunucuda düşüyor ya da karakterleri değersizleşecek. Yönetim Mantisteki aktif clanların çoğunu ücretsiz şekilde galia'ya taşıdı. Devamı da aa mantis ölüyor biz de galiaya geçelim diye diye şişirdiler galiayı. Sonuç Galia= sizin ağladığınız clanlar online a dönmüş ve hala adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Bu benim fikrim. Yorum silinirse de zaten tahminim tutmuş %100 haklıyım demektir. Gm ya da rocogames çalışanlarının o clanda olup patchleri onların isteğine göre atmaları vs. vs.
Discord modu var. bir kere protean bir yayıncının twitchinde göremezsin. ya poinede yada alphada ;)

cebe

Üye
Şu çok saçma değil mi ya da ben mi oturtamıyorum.
75 capi hatta 85 capinin ilk zamanlar yeni harita zamanları mantis videolarına bakıyorum, hiç biri mantiste yok hepsi galiada. Ya nasıl olur o kadar char kastın item yaptın bp kastın sistem oturttun. Nasıl bu kadar puf diye hepsi aynı düzeyde galiada olabiliyor?
Aklıma Galiada birilerinin sırtını kaşımak için yönetim desteğinden başka bir şey gelmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt