Galia 2500 Gear Okçu Ile Inferno Girmek

Robert

Üye
Merhaba arkadaşlar 1 yıl aradan sonra oyuna geri dönüş yapmaya karar verdim.85 lwl Bir rogue karakter aldım , etkinliklere giriş için gear score diye bir olay gelmiş sanırım. başlangıç olarak 2500 gear yapacak kadar bir gb çekeceğim. İnfernolar cfwlerle karakteri geliştirmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şey şu. 2500 gearı olan bir okçu karakter ile galia serverında lunaskar olarak infernolara girebilir miyim? Birkaç yerde 2500 sınırını geçsen bile o aralıkta çok oyuncu olduğu için giremiyorsun gibi bir şeyler okudum da. Güncel olarak galia lunaskar okçu olarak düşünüldüğünde bilgi verebilecek olan var mı ?

robben34

Üye
ben galıayı bılmıyorum ama mantıste ortalama 3 aylık bır oyuncuyum son 1aydır gs tutmasına ragmen sadece 1 kere girebildim oda bugün muhtemelen ılk ve sondu daha gıremem eslesme sıstemı kötu

DenizBerat

Üye
5000 De yapsan girememe ihtimalin var evet. Okçu olduğun için çok fazla okçu var. Lunaskar irki da ayrica kalabalik. Bu sebeble okçu ve asaslari genel de çekmeyebiliyorlar. Bolca bp kasman lazim. Oda şöyle örnek vereyim Mage 100K kasiyor ise senin rahat 200 250 kasman lazim ki her inferno da yer bulabilesin.

nebulagage

Yeni Üye
2850 gearscor var yaklaşık 1 buçuk aydır infernoya giremedim. Charimda 8 vixen 8 dex 3 rün fp set blue dragon küpe ring ve assasin set var. Charin değeri aşağı yukarı 30-40 bin TL arası infernoya giremiyoruz. Emekle char yapmaya çalışıyoruz illaki infernoya okçu ile girmem için 100 bin mi yatırmam gerekiyor oyuna. Okcularda gearscoru acil duzeltmeleri lazım. İtemlerin mağazadaki degerlerine göre gearacore vermeli assasin pendalt 10 gb bu itemin gearscoru ile warlock pendaltın gearscoru eşit olmamalı. Biri 10 gb biri 1 gb saçma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt