Oyuncu Arıyorum Konuyu Silebilir Misiniz.

yakupsemih

Yeni Üye
Katılım
29 Mar 2024
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhaba 61 seviye okçuyum oyuna başlayalı 2 hafta felan oldu daha önce böyle bir oyun oynamadım ama az çok öğrendim fakat solo bir şekilde asla birşey yapamıyorum yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
 

DarkStroke

Yeni Üye
Katılım
31 Mar 2024
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhabalar,


Aarvad serverinden itibaren aktif olarak 1 party okçu ekip olarak oynamaktayız. Mevcud olarak Galia serverinde lunaskar ırkında oynamayada devam ediyoruz.
Hem clanın gelişmesi gerek clan zindan gerek death valleyde üstünlük sağlamak ve bossları kesmek adına birbirimize destek olacak saygı ve anlayış çercevesinde bize katılmak isteyen ekipler arıyoruz. Şuanda clanımız seviye 2.. Yükseltme yapmıyoruz çünkü 1 party malesef ki clan boss kesemiyoruz. Bu konu ile alakalı forum üzerinden ulaşırsanız gerekli görüşmeleri sağlarız.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
Merhaba oyuna 3 gün önce Galia-Lunaskar archer olarak başladım, şuan oyunu öğrenme aşamasındayım, öğrendiğim zaman gerekli tüm itemleri alarak devam edeceğim, Daha önce bu tarz yapılarda deneyimim fazladır malum birkaç oyundan geliyorum :) kaliteli bir ekip arkadaşları arıyorum. İlgilenirseniz DC=kenanf yazarsanız sevinirim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt