Obcursecoro
Üye

Sabah ortalama saat 8 gibi oyuna giriyorum.Biraz farm yapıyım diyorum tam anlamı ile farm slotu yok.Pk çıkayım dıyorum dv ye bi çıkıyorum 300 TANE ADAM MONU SAATLERİNİ ALMIŞ ORDAN ORAYA ORDAN ORAYA KOŞUYOR HUMANLAR YAKLAŞAMIYOR DİYEMEM ÇÜNKÜ KARŞI IRK YOK ONLARDA AÇMIŞ LUNASKAR KARAKTER HEP BİRLİKTE MONU KESIYOR EE PK YOK FARM YOK BOSS KESELİM DESEK 1 tane 55 lvl adam 1 tane vurup kutuyu alabılıyor.
Herkes yazmış solo oyuncu napsın diye bossdan drop alabilir ufak farm atabilir.
Ama dv de sürekli farm attıran sistem suanda monu monu saatı bitince bowl bomboş overlord var lizard var millet önce 3m lik book alıcaz diye es geçiliyor çünkü drop yok en azından iyi bosslara %90 oranında epic silah konsa bosslardan yada monu çılgınlıgı kaldırsalar mantıklı olucak şimdi millet karışma booka dicek ama doğru olan bu günde 25 skil book kasan var.Bazı şeyler düzeltilmeli
Herkes yazmış solo oyuncu napsın diye bossdan drop alabilir ufak farm atabilir.
Ama dv de sürekli farm attıran sistem suanda monu monu saatı bitince bowl bomboş overlord var lizard var millet önce 3m lik book alıcaz diye es geçiliyor çünkü drop yok en azından iyi bosslara %90 oranında epic silah konsa bosslardan yada monu çılgınlıgı kaldırsalar mantıklı olucak şimdi millet karışma booka dicek ama doğru olan bu günde 25 skil book kasan var.Bazı şeyler düzeltilmeli