Garip

Obcursecoro

Üye
Sabah ortalama saat 8 gibi oyuna giriyorum.Biraz farm yapıyım diyorum tam anlamı ile farm slotu yok.Pk çıkayım dıyorum dv ye bi çıkıyorum 300 TANE ADAM MONU SAATLERİNİ ALMIŞ ORDAN ORAYA ORDAN ORAYA KOŞUYOR HUMANLAR YAKLAŞAMIYOR DİYEMEM ÇÜNKÜ KARŞI IRK YOK ONLARDA AÇMIŞ LUNASKAR KARAKTER HEP BİRLİKTE MONU KESIYOR EE PK YOK FARM YOK BOSS KESELİM DESEK 1 tane 55 lvl adam 1 tane vurup kutuyu alabılıyor.

Herkes yazmış solo oyuncu napsın diye bossdan drop alabilir ufak farm atabilir.

Ama dv de sürekli farm attıran sistem suanda monu monu saatı bitince bowl bomboş overlord var lizard var millet önce 3m lik book alıcaz diye es geçiliyor çünkü drop yok en azından iyi bosslara %90 oranında epic silah konsa bosslardan yada monu çılgınlıgı kaldırsalar mantıklı olucak şimdi millet karışma booka dicek ama doğru olan bu günde 25 skil book kasan var.Bazı şeyler düzeltilmeli

GizliPriest

Üye
Oyun da tek farm skill book oldu artık 4m olup da masrafsizca drop alabileceğin tek şey :D keşke farm slotları olsaydı oyunun ilk zamanları gibi olsaydı sabit bir gelirin olsaydı da insanlar karakterlerini item satın almadan emekle gelistirebilseydi. Biz ilk zamanda başladığımız için emekle karakterlerimizi fulledik yeni başlayanlar para yatırmadan asla aynı itemi yapamicaklar.

Obcursecoro

Üye
Oyun da tek farm skill book oldu artık 4m olup da masrafsizca drop alabileceğin tek şey :D keşke farm slotları olsaydı oyunun ilk zamanları gibi olsaydı sabit bir gelirin olsaydı da insanlar karakterlerini item satın almadan emekle gelistirebilseydi. Biz ilk zamanda başladığımız için emekle karakterlerimizi fulledik yeni başlayanlar para yatırmadan asla aynı itemi yapamicaklar.
Ya adamlarda fuller şans olcak lizard atmaz atmaz bi attımı solo adama atıyor item basma şans olayı geçen 2 gb ye 10 gb aldım 8 gb kar ondan önce 5 gb battım yani şans oyunu resmen güç oyunu değil şuanda monu kesersin son vuruş şansın varsa alırsın oyunun pk dengesi lazım gerekirse haritayı küçültmek gerekıyor bi towndan bi towna yaklaşık 10 dk

RickSancheZz

Üye
bu skill book farmı banada garip geliyo ordan oraya koca ırk koşuyo, bir an önce fiyatlar dibi görürde kimse umursamaz umarım

Obcursecoro

Üye
bu skill book farmı banada garip geliyo ordan oraya koca ırk koşuyo, bir an önce fiyatlar dibi görürde kimse umursamaz umarım
Olsun book farmı olsun ama şuanda sadece kazananlar lunaskarlar bosslara koyun abi bunun görev itemi gibi kutuyu açan pt ye %100 olarak düşsün herkes bi oraya bi buraya bazen sırası kayıyo maviden sonra kırmızı değilde başka renk oluyor ortalık felaket karısıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt