Hiçbir şekilde Doriona ve Death Valleye geçemiyoruz . kanal da değiştirilmiyor.
Omercanarsln O Üye Katılım 18 Nis 2022 Mesajlar 14 Puanları 3 20 Nis 2022 #1 Hiçbir şekilde Doriona ve Death Valleye geçemiyoruz . kanal da değiştirilmiyor.
Dilefruz Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 437 Puanları 43 20 Nis 2022 #2 Omercanarsln' Alıntı: Hiçbir şekilde Doriona ve Death Valleye geçemiyoruz . kanal da değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Dark Valley dolu olduğunda teleport olunmuyor. Şuan deniyorum bir sorun görünmüyor.
Omercanarsln' Alıntı: Hiçbir şekilde Doriona ve Death Valleye geçemiyoruz . kanal da değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Dark Valley dolu olduğunda teleport olunmuyor. Şuan deniyorum bir sorun görünmüyor.
Omercanarsln O Üye Katılım 18 Nis 2022 Mesajlar 14 Puanları 3 20 Nis 2022 #3 Yahu doriona da gitmiyor kanalda değiştirmiyor.
Omercanarsln O Üye Katılım 18 Nis 2022 Mesajlar 14 Puanları 3 20 Nis 2022 #4 Dilefruz' Alıntı: Merhaba, Dark Valley dolu olduğunda teleport olunmuyor. Şuan deniyorum bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Yahu doriona da gitmiyor kanalda değiştirmiyor.
Dilefruz' Alıntı: Merhaba, Dark Valley dolu olduğunda teleport olunmuyor. Şuan deniyorum bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Yahu doriona da gitmiyor kanalda değiştirmiyor.
Dilefruz Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 437 Puanları 43 20 Nis 2022 #5 Omercanarsln' Alıntı: Yahu doriona da gitmiyor kanalda değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bildirim yapıldı.
Omercanarsln' Alıntı: Yahu doriona da gitmiyor kanalda değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bildirim yapıldı.