İstek Geç gelmiş güncelleme

DostSG

Üye
Makro engellemek için çabayı makrocular %100 exp bonus varken hepsi 60 üstü oldu.legal kasmaya çalışan oyuncular daha da ezildi bu şekilde. Üzücü ama ne anlamı kaldı ki ab itibariyle legal oyuncular 60 olmadı . yüksek online süresi olan oyuncuları kenara bırakırsam hep makrocular 60 üstü oldu marifet gibi pet verdiniz ödül olarak adamlara 1 tane GM exp etkinliğinde slotları gezse böyle olmazdı ama gerçekten legal player çok geri kaldı.(online süresi yüksek olanlar demiyorum)

Şarapçıoğlu

Üye
Makro olduğu net kanıtlanan kişilerin seviyeleri 1'e düşürülsün, tüm varlığına el konulsun, dorion'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılsın.

HeaveN

Üye
macro varsa report et sende oyun macro önüne geçemezki hiç bi oyun geçemez mouse özelliği adam mouse kullanıyo yada klavyede
afk macro bırakıp exp kasıyo reportla macro dan atak ban iyiyolar onu düşünmüşler onlar biliyo macronun olcanı z bloke oluyo zaten hep
tutup her okçu macro diye banlarsalar oyuncu kalmaz oyunda okçu geçtim mage bile macro var priest macro var warior macro var her jop macro yapılıyo
okçular bu kadar çok öne sürmeyin macro diye :)

Şarapçıoğlu

Üye
macro varsa report et sende oyun macro önüne geçemezki hiç bi oyun geçemez mouse özelliği adam mouse kullanıyo yada klavyede
afk macro bırakıp exp kasıyo reportla macro dan atak ban iyiyolar onu düşünmüşler onlar biliyo macronun olcanı z bloke oluyo zaten hep
tutup her okçu macro diye banlarsalar oyuncu kalmaz oyunda okçu geçtim mage bile macro var priest macro var warior macro var hep jop macro yapılıyo
okçular bu kadar çok öne sürmeyin macro diye :)
Bu tarz uygulamaların en babası GHUB ve LGS(Eski sürümü) arkaplanda çalışıyorsa kapatılsın, makrocuların %80'i engellenmiş olur.

Otchiwa

Üye
herkes taşın altına elini soksun, macro görünce bildirin. biz cz'de slotları basıyoruz adamlar ışık görmüş tavşan gibi duruyor. macrocuların gözü yaşlı. bunların elinden z tuşu alındı kıyameti koparttılar ben aynı anda on tane tuşa basıyorum.

Marceline

Üye
Aynen pazardaki arkadaşları da bildirmişler hızlarını alamadı elini taşın altına koyan arkadaşlar. Ama macroya z block ile çözümü getiren yönetimi kutlamak lazım bu çözüm şuana kadar kolay kolay hiçbir mmo oyununun aklına gelmemiştir ekibi kutluyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt