Geceleri Oyundan DC Olmam Hakkında

Vlugge

Üye
Merhabalar,

Benim problemim geceleri yatarken karakteri pazara bırakıyorum ama her sabah uyandığımda karakter oyundan dc olmuş oluyor ve bu istisnasız devamlı başıma geliyor. Acaba bunun çözümü nedir büyük ihtimal benim bilgisayar kaynaklı da olabilir. O yüzden aşağıda bilgisayarımın özelliklerini paylaşıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekkkürler...

Monster Abra V5

Ekli dosyalar

• PC.png
    PC.png
    393.6 KB · Görüntüleme: 54

JohnPlane

Üye
Merhaba, bu senin bilgisayarın veya internetinle alakalı yüksek ihtimalle çünkü ben 2 gündür full pazardayım geceleri dc olmadı ama ben olmuyorum diye başkaları olmuyor anlamına gelir mi gelmez. Bu sebeple notebooktan uzun süre aktif olmadığında internetinin kesilmesine sebep olan şeyi bilmen gerekiyor.

Vlugge

Üye
Merhaba, bu senin bilgisayarın veya internetinle alakalı yüksek ihtimalle çünkü ben 2 gündür full pazardayım geceleri dc olmadı ama ben olmuyorum diye başkaları olmuyor anlamına gelir mi gelmez. Bu sebeple notebooktan uzun süre aktif olmadığında internetinin kesilmesine sebep olan şeyi bilmen gerekiyor.
Hocam ben de onu arıyorum işte. Konuya vakıf 1 arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt