Gelecek Yenilikler Hakkında ( 70 Cap - Craft - Yeni Event - Yeni Silahlar ve Armorlar)

Hedvein

Üye
Merhabalar, sizlerle bugün yayında bahsedilen yenilikler hakkında fikir alışverişi yapmak amacıyla bir video hazırladım.
Sizce Eylül ayına kadar bahsedilen güncellemeler oyuna nasıl etki edecek?

Video içeriği:
-70 Cap
-RoW Asistant
-Yeni Etkinlik
-Yeni Armors & Weapons
-Craft
-GB Eritme Amacıyla Güncelleme

İyi seyirler.

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
Tam üzerine bastın söylediğin hepsi oyuna hareketlilik katacaktır çok güzel olcak.

erkutrx58

Üye
Rün sistemi ile tanıttılar oyunu oyunda o sistem yok, bayadır girmiyorum bu tanıtımdan dolayı.

Jacques

Üye
Ümit verici hadi bakalım neredeyse bırakmak üzereydim biraz ümitlerim yeşerdi umarım boşa çıkarmazlar.

mmtakiff06

Üye
70 cap için gene biraz erken gibi , etkinliklerde sorunlar düzeltildi ama gelecek etkinlikler gene sorun çıkartabilir. her ay etkinlik eklenmeside biraz garip.
Onun dışında oyuna Death walley bölgesine Moblar, eklenmeli. ve haddar bölgesinede 70 cap için moblar eklenmeli. Runic , Grim slotları Death walleye taşınabilir :)

Slarent

Üye
Oyunda her Rpg'den bir esinlenme var ancak drop konusunda eksik var. Nacisane önerim . Black Desertten farm kısmına örnek almaları. Örnegin orada 2 saat döndün takı alamadın mı? item düşüremedin mi? Yinede 2 saat boyunca her yaratıktan 1 materyal (çöp) diye adlandırdıgımız materyal düşüyor. Oradaki 2saat farm hiç drop atmadı mı? en azından 2 saate 20.000 çöp kastım hesabına dönüyor. Çöp biriktiriyor npcye satınca sonucunda yinede para kazanılıyor. Bu noktada oyuncular, hiç birşey çıkmadıdan ziyade drop atmadı, şanssız saatlerdi diyip geçiyorlar. Çöplerden en azından potunu ve biraz cebine parayı koyabiliyordu. Kesinlikle bu bi çözüm olabilir @SunRise

Bu noktada hem istediğiniz gibi oyuna tonlarca iyi item drobu girmiyor, aynı zamanda farmer arkadaşlar hiç birşey kasamadık diye şikayet etmiyorlar.

TryToStayAlive

Üye
Oyundan gb silinmeli itemlerin ve gb nin degeri artmalidir drop oranlari daha da azaltilmalidir. Her yer item dolu talep yok itemlere
Brom droplar azdi ve daha da azaldi. Oyunun ekosistemini bozan kutular oldu. Ilk kutu geldiginde millet dunyanin itemini aldi. Sonradan drop rate dusurduler ama is isten coktan gecmisti.

mmtakiff06

Üye
Topluluğa gözden geçirmeyi bırak bi çizgi çizilse daha iyi olur bu ne abi topluluk ne istense oyuna getiriliyor. Şaka gibi. Max 2 ay sonrada 80 isterler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt