Gençliğimizi elimizden aldın geleceğimizi bize ver

seriner1

Üye
çok eksik var ama basit olarak blockchain e daha çok entegre olabilirse zaman tanınmalıdır kendini geliştirir ve MMORG GAMEFİ-NFT olarak ilerleyebilir, insanlara gelir sağlayabilecek noktaya gelirse eğer SEKTÖRÜN EN İYİSİ OLABİLECEK KAPASİTEDE.

Hazerfen

Üye
kapasite derken neyi kastettin anlayamadım?
Oyuna giriş bile yapılmıyor.
Ne idüğü belirsiz meslek grupları eklenmiş,
blokchain eklenmiş ama oyunda en ufak bir belirti yok bunla alakalı
Oyunla ilgili sadece düşünce güzel, gerisi şüpheli

firidin

Üye
oyun benim beklediğimden de güzel bence biraz zaman veirilmeli diye düşünüyorum

firidin

Üye
oyun benim beklediğimden de güzel bence biraz zaman veirilmeli diye düşünüyorum

Hazerfen

Üye
Oyun yaklaşık 2 yıldır belki daha fazladır, araştırma, geliştirme aşamasında, aylarca alfa-beta testleri yapıldı.
Hangi zamandan bahsediliyor burada?
Hele bi emekli olalım ozaman düzelir mi?

anil

Üye
Olması gerekenden erken çıktığı için böyle. Çoğu şey fikirde kalmış ya da yarım eklenmiş. Muhtemelen maliyetler arttı, gelir gelmiyor, kervan yolda düzülür demişler

seriner1

Üye
Daha dün açıldı oyun aga biraz zaman tanı bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. sandbox bile daha beta da bizimkiler yine hızlı. zamanla düzelecektir ama çalışmaları gerek tembellik etmemeleri gerek

KuLCANITIN

Üye
Bilmediğimiz şeylerle alakalı o kadar çok büyük tepkiler veriyoruz ki. Alışmışız her şeyi bildiğimiz oyunları ezbere oynamaya. Keşfetmeye ve gelişmeye açık olun. Buglara ve hatalara gelince. Herkes bilir ki sen her ne kadar sorunsuz kod yazsanda o kodu build ettiğinde hep bi hata çıkar. Şu anın büyük oyunlarına bakın GTA serisinin ilk oyunları ? Counter ilk oyunlar? Knight ilk halleri dupeler ? Dota 1 eksiklikleri bugları. Her oyunda olur. Önemli olan ekibin buna nasıl tepki verdiği. Lol yıllarca buglarla hilelerle uğraştı hala uğraşıyor. Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Güzel yerlere dokunarak temel atmışlar, sizler de keşfettikçe zevk alacaksınız bence.

Hazerfen

Üye
Eksiklik CD projekt red'de bile var,
eksiklik herzaman tamamlanır, düzelir,
ama oyuna giriş problemi kabul edilebilir bişey değil, bunun için ekstra önlemler alınmaması büyük bir skandal, kendileride farkına varmıştır sanırım.
Oyun çıkış yapacağı tarih açıklanıyor, o tarihte oyun çöküyor. çalışma dediğin böyle olmaz. Öngürülebilirlik, planlama-organizasyon, bilgilendirme sıfır.
Tek gördüğüm öteki oyunlar gibi olacak olması üzüyor.
Özellikle oyun içinde renk katacam diye yapmadıkları şey kalmamış. Tamam yapılsında plansız programsız, hiç bir tasarı bile olmadan oyuna eklenen onca şeye baktıkça gülüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt