Gene yok toplucak bişey

Unbeatable

Üye
Yok abi koca haritayı dolaştım 1 tane toplucak bişey cıkmadı eskiden illa bişey cıkardı yine olmamış

Toplayıcılık levei 1 olan birini ele alalım.Doriondan çıkmak için 10 level toplayıcılık seviyesine ulaşmak gerekiyor bu kadar az kaynak varken ben nasıl lunaskara gecicem bu şelkilde haftalarımı alır

++++++++

LatveriA

Üye
Bazı şeyler emek istemeli. Kolay elde edilen bir şeyin değeri kalmaz.

Unbeatable

Üye
Bazı şeyler emek istemeli. Kolay elde edilen bir şeyin değeri kalmaz.
Sizin gibi oyuna yeni başlamadık craft ilk başta açık olduğu zaman heryerde toplanacak birşey illa buluyordum ki o haliyle bile son levele ulaşmak aylar istiyordu o haline nazaran bu haliyle son levele ulaşmak imkansız gibi birşey bu şekilde olmaz

Jacques

Üye
Boşa uğraşmayın millet 40 level oldu 3 günde o adamlar crafta başladı bile siz yetişipte üretene kadar o iş bitecek.

Tanerrr

Üye
dorıonda tas ckmıyor daha. craftı sorunsuz acamıyorlarsa acmasınlar kapatsınlar daha iyi.cok buyuk haksızlık adaletsizlık var herseyde

Unbeatable

Üye
dorıonda tas ckmıyor daha. craftı sorunsuz acamıyorlarsa acmasınlar kapatsınlar daha iyi.cok buyuk haksızlık adaletsizlık var herseyde
evet öyle oyunu oynamak istiyorum ama yönetim beni soğutmak için elinden geleni yapıyor.Toplayıcılık ilk 1 ay gibi olmalı o zaman herşeye çok rahat ulaşabiliyorduk ben 1 tane ağaç için koca haritayı gezmek zorunda değilim veyautta gelen expi artırsınlar bu şekilde kesinlikle olmaz

Tanerrr

Üye
evet öyle oyunu oynamak istiyorum ama yönetim beni soğutmak için elinden geleni yapıyor.Toplayıcılık ilk 1 ay gibi olmalı o zaman herşeye çok rahat ulaşabiliyorduk ben 1 tane ağaç için koca haritayı gezmek zorunda değilim veyautta gelen expi artırsınlar bu şekilde kesinlikle olmaz
yapılası gereken craftın sorunsuz acılması ve herseyın 0 lanmıs olmasıydı. malesef sınıfta kaldı

Unbeatable

Üye
Niye muhattap yok abi bak 1 saatir geziyorum nerde bu deri hayvanları ? nerde bu arkeoloji karşıma hiçbirşey çıkmıyor ben nasıl toplucam bunları şakamısınız lütfen cevap verin çözüm bulun bu şekilde olmaz Allah aşkına neden muhattap yok?

jrxql12

Üye
Niye muhattap yok abi bak 1 saatir geziyorum nerde bu deri hayvanları ? nerde bu arkeoloji karşıma hiçbirşey çıkmıyor ben nasıl toplucam bunları şakamısınız lütfen cevap verin çözüm bulun bu şekilde olmaz Allah aşkına neden muhattap yok?
kardeş boş gezmeyeceksin hepsinin spawn yeri var bak dm denn yaz göstereyim hepsini oyun çi pm ZAW

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt