Genel Birkaç Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

robben34

Üye
Çöp slotlarının neredeyse hepsini denedim bsşlangıç için farmda yeterli sayılabilcek kadar itemim var farm pre var oyun içi bir iki kişiye sorduğumda saatlik 6-7 m arası bırakır diyorlar upg. Sc drobu da var 1 saatlik sc süresince ortalama 1 max 2 tane sc atıyor bazen onuda atmıyor çöpte kasamıyorum adam akıllı çöplerden gelen 2 3 m de pota geri gidiyor bedavaya farm atmış oluyorum bu sorunu yaşayan birtek ben mı varım rng diyip duruyorsunuz ama çok can sıkıcı bir durum işten gelip 3 4 saat oyun oynuyoruz onda da böyle sorunlar baş gösterince bununda bir anlamı kalmıyor

Ve dvdeki rowun kalkması lazım haklı akla hizmet böyle birşey getirdiniz bilmiyorum ama oyunun en kıymetli haritasında afk farm atılıyor ve row bozmak yasakmış ömrümde bunun kadar saçma az şey gördüm şahsi fikrim dvde rowun kalkması gerekiyor

Son olarak yıl 2025 eskiden afk pazar vardı bunu neden kaldırdınız pazar kurmak için saatlerce bilgisayarı açık bırakıyoruz bunun mantıklı bir yanı yok gerekli çalışmalar yapılırsa seviniriz

Gear score sorunu ne 65 haritasına ne infernoya nede cfw ye entegre edilmemiş gibi takım poker eli gibi 5 benzemez takımda olmaması gereken bazen gırtlak çarlar bazende en düşük itemlere sahip oyuncular denk geliyor ama kendi g.s ve itemlerimize yakın oyuncular gelmiyor g.s harita ve etkinliklere entegre etmek bu kadar zorsa eğer neden tam anlamıyla hazırlanmamış şekilde getirdiniz güncellemeyi insanlar bu oyun için zaman harcıyorlar harcayıp harcayabilcekleri bütün paradan daha kıymetli gerekli aksiyonlar hızlı alınırsa bütün oyun için daha iyi olur

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bildirimlerinizin geliştirici ekip tarafından değerlendirilmesini istiyorsanız destek biletinden fikir, öneri ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt