Genel debuffer ve heal buff skill sıkıntısı göz ardı edilmemesi gereken

KADİRBABA

Üye
pri̇estlerde buff'un hemen üstüne ac denedi̇gi̇ni̇zde atmiyor ve buga gi̇ri̇yor mause i̇le veya w s yapmadan hi̇cbi̇r skill basip atamiyorsunuz tekli̇ heal atarkende ayni sekilde 2 kez üst üste heal atarken 2.ci̇ heal buga gi̇ri̇yor ve char tekrar ki̇tleni̇yor çözüm üreti̇li̇rse gayet güzel olur Birde Şöyle bir Sıkıntı Var Debuffer SKıllerinde Mesela skıll 6 ve ismi Curse debuffer SKili tekli Adam Silme Mesela Adama Atıyorum attığım job asas benim elim kalktığında adam koşuyor belli bir alanın dışına cıkıyor benim elim düşüyor skıll cooldown dönmeye başlıyor ama adama attığım skıll işlemiyor range muhabbetinden

Son düzenleme:

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Sınıf, skill düzenlemelerine teknik buglar halledildikten sonra başlanacak. Priestlerdeki sorunun farkındayız. Ancak bu konuda düzeltme için hızlı çözüm biraz zor gibi gözüküyor.

ProLuckyBastarD

Üye
Merhaba,

Sınıf, skill düzenlemelerine teknik buglar halledildikten sonra başlanacak. Priestlerdeki sorunun farkındayız. Ancak bu konuda düzeltme için hızlı çözüm biraz zor gibi gözüküyor.
Ya ama bu şekilde hiç oynanmıyor gram zevk vermiyor ve oynanmıyor lütfen ya şuna bakın party cure + heal,buff yada herhangi bir skill atılmıyor ne biliyim yani priestler bu oyunu oynamasın bıraksın mı Rogueler ilgilenildi Mageler ilgilenildi Warriorlara bakıldı ama priestler 5 gündür yazıyoruz kimse bakmıyor

Vision

Senior Moderatör
Merhaba ProLuckyBastarD,

Priest sınıfında yaşanan sorunların farkındayız ve bu sorunların oynanışa büyük zorluklar yaşattığını da görüyoruz. Ancak yazılım ekibinin bir takvimi var ve bu takvime uymak zorundalar. Bir oyuncu olarak size kesinlikle katılıyorum ve anlıyorum; fakat alfa sürecinde bu tarz sorunlar maalesef yaşanabiliyor.

Bu sorunu yaşadığın için çok üzgünüm. Anlayışın için teşekkürler.

ProLuckyBastarD

Üye
Merhaba ProLuckyBastarD,

Priest sınıfında yaşanan sorunların farkındayız ve bu sorunların oynanışa büyük zorluklar yaşattığını da görüyoruz. Ancak yazılım ekibinin bir takvimi var ve bu takvime uymak zorundalar, bir oyuncu olarak size kesinlikle katılıyorum ve anlıyorum; fakat alfa sürecinde bu tarz sorunlar maalesef yaşanabiliyor.

Bu sorunu yaşadığın için çok üzgünüm. Anlayışın için teşekkürler.
O zaman lütfen bu takvimi bizede paylaşın o sırada girelim 70 level'e ilk kasan priestim 60k+ BP kastım ama artık sinirleri zorluyor en azından takvimi biliriz ona göre oyuna gireriz lütfen bizimlede paylaşın bakın rica ediyoruz 5 gündür priestler olarak birşeyler bekleniyor ama 0 düzeltme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt