İstek Genel Öneriler

Wazzup

Üye
alpha 1'de yaşadığım hayal kırıklığı alpha 2'de tamamen heyecana dönüşünce ben de kendimce düşüncelerimi dile getirmek istedim. biraz uzun olacak.

öncelikle malum oyun ile ergenliğinin başlarında tanışıp fire drake sonrası oyunu bıraksa da belki eski haline döndürürler umuduyla ara ara hep takipte olan, steam serverı ile büyük hayal kırıklığı yaşayan tayfadanım.

malum oyun; zevkli ve kolay combo sistemi, üzerine kafa patlatmayacak "şu kadar hp gerisi dex" gibi kolay build sistemi, daha oyuna girdiğim saniye tepeme binlerce "hediye" yağdırmayan basit ve özellikle 1299 client "eski moradon" hali ile atmosferine hayran olduğum bir oyundu.

2021 yılında hala daha abyss-goblin kastığım, kukry düşecek diye düşe kalka lamia kesip, level düşmemek için de moradon'daki goblin görevine girdiğim günleri özlüyorum.

gelmiş geçmiş çoğu mmorpg'yi denemiş, bazılarına yıllarını vermiş birisi olarak diyeceğim şu ki; grup muhabbetine yoğunlaşıp malum oyundaki kanserlik "cCcFeNaSkErcCc", "AREYOUCOLA" tayfasına yönelirseniz benim gibi sakin sakin kendi haline takılacak, inek gibi sağılmayacak ama fiyat olarak boku çıkmamış şeyleri alıp geçecek tayfayı kaybedeceksiniz.

bu yaştan sonra akşam 2 saat girip exp kasmak, pk atmak için tanımadığım en az 8 tane adama muhtaç olmak istemiyorum. hele hele bahsettiğim kanserlik KO tayfası ile mümkünse hiç muhattap olmak istemiyorum. solo oyuncular için lütfen bir çare bulun.

hp-mana potu için ayrı, pazar kurmak için ayrı, sc için ayrı, upgrade için ayrı, kutu toplama için ayrı, pre için ayrı para istemeyin, bir noktadan sonra gözünüzü para bürümesin. bakınız guild wars 2; oyunu ve ek paketleri satın almak dışında tek kuruş vermeden çok ama çok rahat end-game oynanabiliyor, yıllardır da ayakta. yanlış anlaşılmasın oyun b2p olsun demiyorum ama ya aylık subscription ücreti verelim ya da store fiyatları makul olsun. bütün içeriğe sahip olarak oynamak için asgari ücret istenmesin.

müşteri hizmetleriniz otomatik cevaptan ibaret olmasın. gw2 ve eso'da 2 kere ticket attım ki birinde bankaya koyduğum itemin yok olduğunu düşünmüştüm(tamamen kendi mallığım) ki cevap gelmesi 5 dakikayı geçmedi, ve gelen cevaplar da otomatik mesaj değildi.

aynı hesap ile 2 farklı ırktan da karakter oluşturabilelim, şu an Lunaskar oynamak için ayrı hesap açıyorum mesela.

uzun oldu ama inşallah göz ardı etmezsiniz, siz kazancınıza biz de keyfimize bakarız... iyi çalışmalar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt