Genel sorunlardan bıktık...

Emre.U

Üye
Herkese iyi forumlar. İyi kötü 2. haftaya girdik bir şekilde idare ediyoruz fakat can sıkıyor artık. Pazar kurup ticaret yapamamak pazarlara bakamamak nedir ya bana biri bunu açıklasın öyle kopyala yapıştır yapacak adminler hiç yazmasın başlığa bezdirmeyin insanları ya adam akıllı hizmet verin ya kapatın komple oyunu bakımını sorununu halledip açın. Günde en az 5 6 saat zaman ayırıyoruz öyle oturduğunuz koltuktan halledeceğiz düzelteceğiz mesajlarınızı okumak için değil. Atılan ticketlere cevap verme açıklama yapma canlı yayın açıp sorunları konuşma dile getirme denilen bir şey yok. Burası para karşılığı hizmet aldığımız bir oyunsa sizde o paranın emeğin karşılığında hizmet vermek zorundasınız bakın lütuf demiyorum zorundasınız madem oyun yönetiyorsunuz işinizi ona göre yapın yeter bu kadar basit şeylerden hatalar alacaksak bu oyun erken erişim bile değildir. Sahip çıkalım dedikçe siz salıyorsunuz en kısa zamanda bunlara bir çözüm gelmezse benim fikrimde olan bir çok oyuncu ve clan oyunu bırakacak artık kendi kendinize mob döner yönetim olarak pk atarsınız kolay gelsin.

ECOMI

Üye
Başlık ve konunun ilk cümlesinden sonraki kısım tamamiyle boş. Kendinizin de dediği gibi daha 2. haftaya girdik. Sadece 10 gün oldu. ON. Malum oyunun son seviyesine gelmesi 20 sene sürdü. Kötü yönetim nedir, her şey ne kadar geç yapılır, oyuncu nasıl dinlenmez bunları oradan gördük. Aksini deneyimlemek için buradayız. Ancak, bu kısa sürelerde 20 - 25 kişinin çalıştığı bir ekiple özellikle yapılması mümkün değil. Biz sabırlı olacağız, onlar pes etmeden çalışacak ve oyunu görmek istediğimiz yerlerde göreceğiz. Bu iş böyle. Sabredemeyip dökülenler, 1 sene sonra geri gelecekler. Şu an olabileceğini tahmin ettiğimiz problemleri yaşıyoruz zaten. Bu sebeple forum üzerinde açılan negatif algı yaratan yorumlar açarak, yeni gelecek oyuncuların 2. kez düşünmesine sebep olduğunun farkında değil kimse. Tabii yönetimin de bu algıyı pozitife değiştirmek için oyuncuyu rahatlatacak sık yayınlar, discord söyleşileri ve şeffaf bir tavır almaları gerekiyor. Zamanla göreceğiz.

Emre.U

Üye
Başlık ve konunun ilk cümlesinden sonraki kısım tamamiyle boş. Kendinizin de dediği gibi daha 2. haftaya girdik. Sadece 10 gün oldu. ON. Malum oyunun son seviyesine gelmesi 20 sene sürdü. Kötü yönetim nedir, her şey ne kadar geç yapılır, oyuncu nasıl dinlenmez bunları oradan gördük. Aksini deneyimlemek için buradayız. Ancak, bu kısa sürelerde 20 - 25 kişinin çalıştığı bir ekiple özellikle yapılması mümkün değil. Biz sabırlı olacağız, onlar pes etmeden çalışacak ve oyunu görmek istediğimiz yerlerde göreceğiz. Bu iş böyle. Sabredemeyip dökülenler, 1 sene sonra geri gelecekler. Şu an olabileceğini tahmin ettiğimiz problemleri yaşıyoruz zaten. Bu sebeple forum üzerinde açılan negatif algı yaratan yorumlar açarak, yeni gelecek oyuncuların 2. kez düşünmesine sebep olduğunun farkında değil kimse. Tabii yönetimin de bu algıyı pozitife değiştirmek için oyuncuyu rahatlatacak sık yayınlar, discord söyleşileri ve şeffaf bir tavır almaları gerekiyor. Zamanla göreceğiz.
Sizin gibi polyannacılık yapanlara zaten boş gelir otur sabahtan akşama kadar levelini kas kafanı yorma. 25 kişilik ekibin yetip yetmemesi benim sorunum değil firmanın sorunu. Diğer oyun demişsin diğer oyundan banane ben şuan emek verdiğim oyuna bakarım. 1 haftadır adam akıllı açıklama yapan varmı ben göremedim gördüysen bir aydınlatırmısın kopyala yapıştır laflara karnın doymadıysa okumaya devam edebilirsin. Oyunun temelinde sorun var diyorum eksikler çok diyorum 20 25 kişi çalışıyor diğer oyun şöyle bla bla bla adamlar daha ilk haftadan markette satılan potların bugundan faydalanıp para kırdı bana kalkmış hala boş boş gelişecek böyle olacak diyorsun. 2 3 senede çoğu mekaniği kopyala yapıştır oyunun bir zahmet temel mekanikleri sistemi düzgün olsun selametle.

BlackAlistar

Üye
sana en çok bilenen oyundan örnek vereyim ben "league of legends" a erken erişim paketi ile katıldım ve oyun ilk çıktıgı zamanlarda heimer dinger taretleri sınırsız vuruyordu :) ryze keza tüm karakterlerin ustunde bir guce sahipti diyecegim o ki lol bugunlere oyle bir gunde gelmedi yılların deneyimi var en çok oynanan oyun oldugu için örnek verdim başka oyunlarda da aynı şekilde senin şuanki eleştirinin bir anlamı yok oyunun 10 günde mükemmel bir hale gelmesini bekliyorsun.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Yaşadığınız sorunların farkındayız, ilk etapta oyunun stabil hale gelmesi için çalışmalarımız 7/24 devam etmektedir. Dc ve Lag sorunu ile ilgili çalışmalarımız %90 bitmiş durumda. Bu hafta içerisinde gelmesi planlanan yeni yama ile oyun hatalarının bir çoğunu düzeltmiş olacağız.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar..

grow

Üye
Selamlar,

Yaşadığınız sorunların farkındayız, ilk etapta oyunun stabil hale gelmesi için çalışmalarımız 7/24 devam etmektedir. Dc ve Lag sorunu ile ilgili çalışmalarımız %90 bitmiş durumda. Bu hafta içerisinde gelmesi planlanan yeni yama ile oyun hatalarının bir çoğunu düzeltmiş olacağız.

İyi forumlar..
cpu çok kullanıyor oyun bu da uzun vadede bilgisayarı çöp yapar bunuda düzeltmeniz lazım

Yener

Üye
Selamlar,

İyi forumlar..
Şükür kavuşturana be mübarek, neden insanların sabrını zorluyorsunuz biz sizi dükkanı kapatıp gittiniz sanmıştık, bu hafta tamam bu iş diyorsunuz yani eyvallah bekleyelim bakalım

ken7

Üye
Selamlar,

İyi forumlar..
hocam cpu gerçekten çok kullanıyor bunu düzeltcekmısınız görev ytonetıcınsıı acıyoruım %100 kuıllanım yazıyor sonra 60% lara düşüyor pcmı yenı aldım masaüstü soğuucu ısıtma herşey var 15-16k para verdım topladım genede bu halde

grow

Üye
hocam cpu gerçekten çok kullanıyor bunu düzeltcekmısınız görev ytonetıcınsıı acıyoruım %100 kuıllanım yazıyor sonra 60% lara düşüyor pcmı yenı aldım masaüstü soğuucu ısıtma herşey var 15-16k para verdım topladım genede bu halde
knk ben yazdım dc den normal dıyıp geçıyorlar :/ bu normal degıl yani

ken7

Üye
knk ben yazdım dc den normal dıyıp geçıyorlar :/ bu normal degıl yani
hocam ben cahil bilgimle söylüyorum kımmseyı zan altında bırakmadan bugune kadar pcmı aldımdan berı boyle seslı calıstını ve cpu yuksek kullanımı gormedım kımseyı töhmet altında bırakmak ıstemıyorum ama kısıtlı bilgimle bunun neden olduna dair ve pcye bi zararı olup olmadına dair bilen brinin yetkili veya burdan anlayan bi arkadaşın detaylı açıklaması olsa daha iyi olur diye düsünüyorum

Emre.U

Üye
sana en çok bilenen oyundan örnek vereyim ben "league of legends" a erken erişim paketi ile katıldım ve oyun ilk çıktıgı zamanlarda heimer dinger taretleri sınırsız vuruyordu :) ryze keza tüm karakterlerin ustunde bir guce sahipti diyecegim o ki lol bugunlere oyle bir gunde gelmedi yılların deneyimi var en çok oynanan oyun oldugu için örnek verdim başka oyunlarda da aynı şekilde senin şuanki eleştirinin bir anlamı yok oyunun 10 günde mükemmel bir hale gelmesini bekliyorsun.
10 günde mükemmel hale gelmesini değil oyunun temel mekaniklerinin çalışmasını bekliyorum biz farklı bir dünyada farklı bir oyunmu oynuyoruz ?

Santorini90

Üye
CPU kullanımı kesinlikle düşürülmeli haddinden fazla kullanıyor ne oyunlar var daha cpu kullanıyor

grow

Üye
hocam ben cahil bilgimle söylüyorum kımmseyı zan altında bırakmadan bugune kadar pcmı aldımdan berı boyle seslı calıstını ve cpu yuksek kullanımı gormedım kımseyı töhmet altında bırakmak ıstemıyorum ama kısıtlı bilgimle bunun neden olduna dair ve pcye bi zararı olup olmadına dair bilen brinin yetkili veya burdan anlayan bi arkadaşın detaylı açıklaması olsa daha iyi olur diye düsünüyorum
knk kimse zan altında kalmaz bende senle aynı fikirdeyim benim bilgisayar daha yeni 1 haftalık başka oyunda böyle degıl bu oyunda böyle bu iyi bir şey degıl yani yeni bilgisayarın ömrünü kısaltmak istemiyorum kimse kb sın bilgisayar almak ne kadar pahalı hale geldi herkes biliyor bir oyun için heba edemem
SANKİ MİNİNG YAPIYORUZ ANLAMADIM BU İŞİ.....

X A

Üye
Selamlar,

İyi forumlar..

Teşekkürler gelecek patchi merakla bekliyoruz.

umzigunn

Üye
Şak şakcılarımısın kardeşim , kaç para fişiklediler sen onu söyle. Oyun kaç senedir test sürümde , karşılaştığımız hatalar oyunun en önemli mekaniklerinden. Daha chat çalışmıyor oyunda burda lak lak yapmışın , chat çalışmıyor lan chat ' TP ATILMIYOR TP ' neden açıyorsun bu oyunu en önemli mekanikleri çalıştıramıyorsan , bundan bir haber değilsen sen neye göre açılış yapıyorsun. Açılış yapıyorsan oyun 90% düzgün olacak ufak tefek şeyleri zamanla düzeltirsin. Oyun işlemcinin ağzına sıçıyor , senin mantığınla premium parasını 90 yerine kartından 50 çeksinler ozaman hoşgörü yapalım. Premium almaya zorlamıyorlar doğru , oyun o kadar exp , solo kasma ve gold kasma dengesi yokki yatırıyım bir tl diyorsun yada alt f4 cekiyorsun. Onlarada gerek yok diyorsan oyundaki 2000 macrocudan birisin sabah aksam ptde zr1 atıyorsundur.

anil1991anil

Üye
Ya abi pazarı açamıyom. İtem alacam bir tane pazara zar zor bakıyorum. Can çekişiyorum. 2 senedir bu soruna bir çözüm getirilmez mi? Full sürüm oyun çıkarıyorsunuz oyunda en basit şey, pazar açılmıyor. Diğer sorunları geçtim artık...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt