Herkese iyi forumlar. İyi kötü 2. haftaya girdik bir şekilde idare ediyoruz fakat can sıkıyor artık. Pazar kurup ticaret yapamamak pazarlara bakamamak nedir ya bana biri bunu açıklasın öyle kopyala yapıştır yapacak adminler hiç yazmasın başlığa bezdirmeyin insanları ya adam akıllı hizmet verin ya kapatın komple oyunu bakımını sorununu halledip açın. Günde en az 5 6 saat zaman ayırıyoruz öyle oturduğunuz koltuktan halledeceğiz düzelteceğiz mesajlarınızı okumak için değil. Atılan ticketlere cevap verme açıklama yapma canlı yayın açıp sorunları konuşma dile getirme denilen bir şey yok. Burası para karşılığı hizmet aldığımız bir oyunsa sizde o paranın emeğin karşılığında hizmet vermek zorundasınız bakın lütuf demiyorum zorundasınız madem oyun yönetiyorsunuz işinizi ona göre yapın yeter bu kadar basit şeylerden hatalar alacaksak bu oyun erken erişim bile değildir. Sahip çıkalım dedikçe siz salıyorsunuz en kısa zamanda bunlara bir çözüm gelmezse benim fikrimde olan bir çok oyuncu ve clan oyunu bırakacak artık kendi kendinize mob döner yönetim olarak pk atarsınız kolay gelsin.