Öneri Genel

JaxSui

J
Merhaba,
Önerileri buraya tek tek girsek güzel olur diye düşündüm. İlk olarak;
Mobların altındaki kırmızı çember daha belirgin olmalı diye düşünüyorum. Hatta bir renk skalası olur. Oyuncu ordan istediği rengi seçer. Ayrıca Z ye alınan hedeflerin üzerinde ok gibi artı gibi bir işaret de getirilmeli diye düşünüyorum.

Yazılar, sistem info yazıları ve sohbet ekranındaki yazılar çok ama çok küçük. Bunların da büyütülüp küçültülmesi oyuncuya bırakılmalı.

Dv de z ye gelen isimler çok küçük yazılı ve yazı tipinden dolayı harfler sanki iç içe geçmiş vaziyette duruyor. Bunların biraz daha büyük ve güzel bir fontta olmasını talep ediyorum.

Haritadaki bazı cisimler çok büyük. Örneğin DV deki lunaskar gate. Gate yakınında bir yere yürümek için tıklandığı zaman gate ye yürüyor karakter. Bunun aynısı haritadaki bir çok cisimde aynı. Duvarların çevresi çitlerin çevresi bazı ağaçların vs… etrafından dolaşmak isterken üzerine tıklanmasa bile ona tıklanmış gibi o yöne hareket ediyor.

Offline pazarların üzerine direkt sağ tıklandığında açılıyor. İlk tıklama ile seçme sonra açma olursa iyi olur. Npcleri açarken zorluk yaşanıyor. Bu da haritanın sıkıntısından dolayı diye düşünüyorum. Şöyle ki önde bir pazar varsa ona tıklamasan bile üstünden başka bir yere tıklayınca pazarı algılıyor.
Gatelerde girmek istediğimiz yere iki kere tıklayıp öyle ışınlanalım.

Aklıma gelenler bunlar. Daha hatırladıkça gördükçe buraya eklerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt