Öneri Genia tarzı exp botu gelmeli oyuna

Haze

Üye
Eski bir usko oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim oyun eksiklerine ragmen iyi durumda üzerine düşülürse dahada iyi olucak orası kesin.Ama bu exp işi cidden can sıkıcı bir hal alıyor exp kağıdı sadece 1-50 lvl arası bunun yerine genia tarzı bir bot gelebilir.Oyuncular için sadece exp kasmak için kullanılan rise online a ait exp botu. bunu yazılımı aman aman birşeyde değil ayrıca.Bu geldiği taktirde her oyuncu için daha iyi bir oyun deneyimi olacağı kesin

Paris

Üye
Merhaba,

Otomatik atak ile ilgili bir çalışma gündemde bulunmuyor.

Aedesius

Üye
Özür dilerim belki benim algımda bir problem vardır ancak ben anlayamadım. Nasıl oluyor da kendi kendine karakterimi seviye atlatan bir bot sistemi benim oyuncu deneyimimi daha iyi hale getiriyor? Kendi kendine seviye atlarken izleyecek bir ekran isteseydim oyunu oynamak yerine açıp oynayan insanların yayınını izlerdim. Bence artık Rise Online’ı esinlendiği veya esinlenmiş olabileceği oyunlara benzetmeye çalışmak yerine nasıl farklılaştırırız ona kafa yormalıyız oyuncular olarak. Ayrıca MMORPG’de oyun sonu aşaması kadar oraya giden macera da önemli. Ben şahsen bu maceranın uzun bir yol olduğunu düşününce yolda geçireceğim keyifli vakitler ve edineceğim arkadaşlıklar icin heyecanlanıyorum. Sizin icin bu durum aynı değilse; siz herkes beni geçiyor, geri kalıyorum, millet oyunu bitirdi ben hala bilmem kaç levelım diye endişeleniyorsanız MMORPG sizin için doğru oyun türü olmayabilir. Hatta sağlığınıza dahi zararlı olabilir. Stres her hastalığın başı.

Bunun dışında gerçekten oyundaki yegane var oluşunuz son seviyeye ulaşıp rmt(real-money trading) ile karakterinizi güçlendirip pvp etkinliklerine katılmaksa şimdilik diğer bunu yapabildiğiniz oyunlarla biraz oyalanın zaten kısa bir zamana macro kullanan hesaplar level cap’e ulaşır 300’e 500’e bakmadan satışa sunulur diye tahmin ediyorum. O yüzden sizden ricam biraz sabır. Siz sabırlı olun ki ben oynadığım oyunda arkadaş edinebileyim. Aksi takdirde ben oyun oynamak isterken online oyuncularla degil o insanların botları ile yan yana aynı slotta oynayıp yalnızlaşacağım.

JaxSui

J
Eski bir usko oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim oyun eksiklerine ragmen iyi durumda üzerine düşülürse dahada iyi olucak orası kesin.Ama bu exp işi cidden can sıkıcı bir hal alıyor exp kağıdı sadece 1-50 lvl arası bunun yerine genia tarzı bir bot gelebilir.Oyuncular için sadece exp kasmak için kullanılan rise online a ait exp botu. bunu yazılımı aman aman birşeyde değil ayrıca.Bu geldiği taktirde her oyuncu için daha iyi bir oyun deneyimi olacağı kesin
Yakında karakter nftleyip satışlar başlayacak o zaman alıp oynarsın kasmaya da zaman ayırmazsın kardeş

risepriest

Üye

Eski bir usko oyuncusu exp için bot aramaz. ben 2003-2008 aralığında oynadım ve genie olayı tamamen adaletsiz bir sistemdir. Tamamen para tuzağı ve hilenin önüne geçemedikleri için o oyunlar da acizlikten çıkarılmış bir sistemdir.

Böyle bir sistem olacağına herkes 70 doğsun oynasın o zaman. Burası PVP server değil arkadaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt