Özür dilerim belki benim algımda bir problem vardır ancak ben anlayamadım. Nasıl oluyor da kendi kendine karakterimi seviye atlatan bir bot sistemi benim oyuncu deneyimimi daha iyi hale getiriyor? Kendi kendine seviye atlarken izleyecek bir ekran isteseydim oyunu oynamak yerine açıp oynayan insanların yayınını izlerdim. Bence artık Rise Online’ı esinlendiği veya esinlenmiş olabileceği oyunlara benzetmeye çalışmak yerine nasıl farklılaştırırız ona kafa yormalıyız oyuncular olarak. Ayrıca MMORPG’de oyun sonu aşaması kadar oraya giden macera da önemli. Ben şahsen bu maceranın uzun bir yol olduğunu düşününce yolda geçireceğim keyifli vakitler ve edineceğim arkadaşlıklar icin heyecanlanıyorum. Sizin icin bu durum aynı değilse; siz herkes beni geçiyor, geri kalıyorum, millet oyunu bitirdi ben hala bilmem kaç levelım diye endişeleniyorsanız MMORPG sizin için doğru oyun türü olmayabilir. Hatta sağlığınıza dahi zararlı olabilir. Stres her hastalığın başı.
Bunun dışında gerçekten oyundaki yegane var oluşunuz son seviyeye ulaşıp rmt(real-money trading) ile karakterinizi güçlendirip pvp etkinliklerine katılmaksa şimdilik diğer bunu yapabildiğiniz oyunlarla biraz oyalanın zaten kısa bir zamana macro kullanan hesaplar level cap’e ulaşır 300’e 500’e bakmadan satışa sunulur diye tahmin ediyorum. O yüzden sizden ricam biraz sabır. Siz sabırlı olun ki ben oynadığım oyunda arkadaş edinebileyim. Aksi takdirde ben oyun oynamak isterken online oyuncularla degil o insanların botları ile yan yana aynı slotta oynayıp yalnızlaşacağım.