ÇÖZÜLDÜ Geniş Çaplı Rehber

yasintanay964

Üye
Eski MMORG oynayanlar oyuna baya bir hakim ama ben tamamen yabancıyım. Skilleri , eşyaları öğrenebileceğim , detaylıca karşılaştırabileceğim bir rehbere ihtiyacım var. Ne nerden yapılıyor hangi karakter için hangi silah değerli veya değersiz bunları öğrenmek istiyorum bana yardımcı olabilecek olan biri var mı ? Teşekkürler şimdiden iyi formlar.

Mesela ekstra exp veren kağıtlar bile nereden alınıyor nasıl alınıyor millet nerden bulmuş bunu bile bilmiyorum ve bulamadım. Umarım derdimi anlatabilmişimdir :)

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Forumdaki rehber bölümünde oyuncularımızın paylaştığı bazı rehberler mevcut. Bir kullanıcımız bölüm bölüm başlangıç rehberi de paylaştı. YouTube kanalımız üstünde bazı içerikler de mevcut. Onun haricinde biz sitede bulunan rehber bölümünü kısıtlı tutmayı düşünüyoruz böylece oyunun gizemi korunmuş olacak ve oyuncular keşfettikleri her şeyden içerik oluşturabilecek ve daha fazla keyif alabilecektir. Bilinmezliğin heyecanı ve gizemi koruyacağına inanıyoruz. İlk yılın ardından artık her şey oyuncular tarafından keşfedilince detaylı rehber oluşturulacaktır. Oyuncular tarafından henüz keşfedilmemiş şeyler de artık paylaşılabilecektir.

Son olarak sorduğunuz Experience Increase Scroll %20 kağıdını "Supply Merchant" npc'si üzerinden 1.500 coins karşılığında elde edebilirsiniz. İyi oyunlar. :)

ANGEL

Üye
Merhabalar,

Forumdaki rehber bölümünde oyuncularımızın paylaştığı bazı rehberler mevcut. Bir kullanıcımız bölüm bölüm başlangıç rehberi de paylaştı. Onun haricinde biz sitede bulunan rehber bölümünü kısıtlı tutmayı düşünüyoruz böylece oyunun gizemi korunmuş olacak ve oyuncular keşfettikleri her şeyden içerik oluşturabilecek ve daha fazla keyif alabilecektir. Bilinmezliğin heyecanı ve gizemi koruyacağına inanıyoruz. İlk yılın ardından artık her şey oyuncular tarafından keşfedilince detaylı rehber oluşturulacaktır. Oyuncular tarafından henüz keşfedilmemiş şeyler de artık paylaşılabilecektir.

Son olarak sorduğunuz Experience Increase Scroll %20 kağıdını "Supply Merchant" npc'si üzerinden 1.500 coins karşılığında elde edebilirsiniz. İyi oyunlar. :)
vision kardeşim,oyun yönetimine iletirmisin,o exp kağıtları oyun pazarının yarısını işgal etmekte üçkağıtçı oyuncular satmaya çalışmakta,oyunu 1 saat kapatıp,herkesin üstündekileri silip nontrade hale getirebilirlermi acaba oyunda bu pazarcılar çok büyük görüntü kirliliğine sebep olmaktadırlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt