Gereksiz

b2kreal

Üye
Anlayamadığım şu alfa açılsa şimdi ne olur açılmasa ne olur altı üstü açıldığında 5-10 gün oyunun tek haritasını görebileceksiniz, yani offical açılışı 1 seneyi bulacak zaten tahminimce, onda da acele edeceksiniz sonra knigt 1299 patchi gibi dupeli bir server oluşması, sen emek harcarken kolay yoldan gelip seni ezebilecek insanların olması mı, yoksa temiz bugsuz sorunsuz olması mı, bu insanlardaki aceleyi anlayabilmiş değilim, yoksa ben mi öyle düşünüyorum sadece?

b2kreal

Üye
Neden buglu 10 gün oynayabileceğiniz bir oyun için yaygara yapmak daha mantıklı mı yani forumda 5 konudan 1i açıldı açılcak açılmadı vb.

shady19071907

Üye
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum zaten ALFA sürecinin amacı oyunu oynamak değil test etmek içindir. Anlamayacaklar maalesef belli kitle böyle, çokta yorma kendini dostum herkes bildiğini okuyacaktır yine

Resquection

Üye
Gerçekten konu başlığı gibi yorum yapmış aynı arkadaş. Gereksiz.

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
bilader kbakmada Knightın o açılışı officialdı ,bu Alpha ,ALPHAAAAAAAAAA!! anlam veremiyorsunuz galiba amaç bug düpe hile bulmak zaten fixlenmesi için ,siz kıtsınız galiba anlamada sorun yaşıyorsunuz

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
Sen ALPHA sürümünü bugsuz bekliyorsan daha çok beklersin hayatında hiç bir oyunun alphasına hatta ve hatta betasına girdin mi bilmiyorm sanırım pvplerin betasına girip :D oynayanlardansın neyse fazla söze gerek yok dil yormak anlamsız

b2kreal

Üye
bilader kbakmada Knightın o açılışı officialdı ,bu Alpha ,ALPHAAAAAAAAAA!! anlam veremiyorsunuz galiba amaç bug düpe hile bulmak zaten fixlenmesi için ,siz kıtsınız galiba anlamada sorun yaşıyorsunuz
hocam yazdıklarımı bir daha oku alfanın ne işe yaradığının farkındayım ben yaygarasındayım olayın nedir açılsa ne olcak alfa altı üstü, offical kısmını da iyi okursanız anlarsınız bug konusunda söylemek istediklerimi

LuciFeriaNx

Üye
Bu konuda sabırsızlık yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Oyun ekibi de oyunu bizlerle buluşturabilmek adına elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Yine de herkesin bu kadar hevesli ve istekli olması oyun için son derece olumlu.

Vying

Üye
hocam yazdıklarımı bir daha oku alfanın ne işe yaradığının farkındayım ben yaygarasındayım olayın nedir açılsa ne olcak alfa altı üstü, offical kısmını da iyi okursanız anlarsınız bug konusunda söylemek istediklerimi
Oynamadan bu buglar nasil fixlenicek moruk. Sen suan dupeyi fixliyolar falanmi saniyorsun

Nazzy

Üye
Anlayamadığım şu alfa açılsa şimdi ne olur açılmasa ne olur altı üstü açıldığında 5-10 gün oyunun tek haritasını görebileceksiniz, yani offical açılışı 1 seneyi bulacak zaten tahminimce, onda da acele edeceksiniz sonra knigt 1299 patchi gibi dupeli bir server oluşması, sen emek harcarken kolay yoldan gelip seni ezebilecek insanların olması mı, yoksa temiz bugsuz sorunsuz olması mı, bu insanlardaki aceleyi anlayabilmiş değilim, yoksa ben mi öyle düşünüyorum sadece?
Bizler oyun içi dolaşıp buglar arayıp report yapıcaz yani oyuna yardımcı olmak için elimizden gelenleri yapıcaz çünkü oyunu iyiliştirmek için @RiseOnlineWorld ekibinin bizede ihtiyacı var bunun için alpha test serverleri olucak bizlerde bunun için heycanlayız yardımcı olacağımız için umarım açıklayıcı bir yorum olmuştur.

SbY

Üye
1 ay yapılacak test sunucusu olacak ve bu yarın açılmasa diğer gün açılacak illaki.Ekip herşeyin düzgün olması için geciktiriyorlar.kimse istemez oyuna girdiğinde abuk subuk buglar hatalar vs.şuan açılmıyor olması bizim açımızdan düşünülerek yapılmış birşey.bence sabırlı olmakta fayda var

Dignity

Üye
Knight Online bug-dupe-koxp ile dolu bir şekilde açılış yapmasaydı çok farklı yerlerde olabilirdi bugün. Dolayısıyla Rise Online aynı hatayı yapmak istemiyor ve haklı.
Official gecikmesin yeterli alfa gecikse de olur.

Vying

Üye
Knight Online bug-dupe-koxp ile dolu bir şekilde açılış yapmasaydı çok farklı yerlerde olabilirdi bugün. Dolayısıyla Rise Online aynı hatayı yapmak istemiyor ve haklı.
Official gecikmesin yeterli alfa gecikse de olur.
Dostum her oyun ilk acilista buglar vs gozden kacan illaki seyler olucak. Onemli olan bunlari fark edip onune gecebilmek. Her sene bir bug bir koxp olayi zaten oluyor illaki risedede olucak. Bu oyunu 10 yil sonrada acsalar gene olucak sonuc olarak insan yapimi bu kardesim kusursuz olamaz hersey

NOYAN

Üye
Güveniyoruz, bekliyoruz ama inşallah açılması 1 sene sürmez :)

b2kreal

Üye
Oynamadan bu buglar nasil fixlenicek moruk. Sen suan dupeyi fixliyolar falanmi saniyorsun
tabi ki alfada fixlenicek moruk ama mesele buglar değil mesele alfa açılmadı hala açılmadı neden açılmadı allah belanızı versin gibi şeyler.

b2kreal

Üye
Bizler oyun içi dolaşıp buglar arayıp report yapıcaz yani oyuna yardımcı olmak için elimizden gelenleri yapıcaz çünkü oyunu iyiliştirmek için @RiseOnlineWorld ekibinin bizede ihtiyacı var bunun için alpha test serverleri olucak bizlerde bunun için heycanlayız yardımcı olacağımız için umarım açıklayıcı bir yorum olmuştu
katılıyorum size aynı fikirdeyiz ama yineliyorum tekrar ben forumdaki 5 konudan 1 tanesinin sözünüzde durmadınız hala bekliyoruz vs gibi olayları için yazıyorum ana temayı kaçırmayın lütfen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt