Giriş hatası. ( wrong client version ) hk.

Mateach

Üye
Beyler bu hatayı ilk defa alıyorum . Güzel güzel kasılıyorduk bir anda oyundan attı bu hatayı verdi bağlanmıyor oyuna. karakter seçim ekranı geliyor tıklıyorum yükleme ekranından en başa atıyor bu uyarıyı veriyor varmıdır bir çözümü ...

Ekli dosyalar

• riseeee.png
    riseeee.png
    342.2 KB · Görüntüleme: 53

qlax

Üye
Aynı hata bırcok oyunca mevcut malesefkı karakterler askıda kaldı.. Bi anlık saçma salak bır dc yıyoruz ve olan bu .. Herzaman olan bıse sana ılk defa denk gelmesı ılgınc

MantuS

Üye
Bağlantıyı kestikten sonra da aynı sorunu yaşıyorum ve 2 gün boyunca oyuna giremiyorum. Yardım isteyip desteğe yazdım. Başlatıcı aracılığıyla dosyaları onarıyordum ama bu yardımcı olmadı

Son düzenleme:

gorkemfirtina

Üye
Beyler bu hatayı ilk defa alıyorum . Güzel güzel kasılıyorduk bir anda oyundan attı bu hatayı verdi bağlanmıyor oyuna. karakter seçim ekranı geliyor tıklıyorum yükleme ekranından en başa atıyor bu uyarıyı veriyor varmıdır bir çözümü ...
hesaba girebildiniz mi ?

skaebneN

Üye
Bu hata galiba oyun dosyalarıyla alakalı değil. Anlık olarak sunucu bu hatayı verdiği zaman hiç bir şey yapmadan kısa süre sonra normal şekilde oyuna girilebiliyor.

rasulalkan

Üye
Bu hata galiba oyun dosyalarıyla alakalı değil. Anlık olarak sunucu bu hatayı verdiği zaman hiç bir şey yapmadan kısa süre sonra normal şekilde oyuna girilebiliyor.
evet öyle sunucu bazlı bir olay şuan protean 4 sunucusu kapandı ve oradaki oyunculara bu hatayı veriyor. sunucu düzelince girebileceğiz inşallah tez zamanda çözülür.

rasulalkan

Üye
evet row ekibine teşekkürler kısa zamanda sorunu çözdüler ve şuan p4 açıldı oyuna giriş yaptık arkadaşlar. sizlerde tekrar deneyip girebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt