Giriş Sistemli Pc sahipleri Olarak Beklemeli miyiz ?

greendaybeykoz

Üye
İşte düşün ben 15 - 28 fps arası oyun deneyimim ile sıfır ağlayıp zırlama ile burada ki bir çok oyuncunun önündeyim hem de sıfır tl para desteği ile ( premium içinde mi diye soranın gözünü morartırım ).

Benim zan ettiğim yerde bir çok kişiden daha ileride olmam onların zırladığının kanıtı bile olsa ne yazık ki kabul etmek yerine bahane üretecekler değil mi :D HA HA HA umarım hep böyle olurlar hiç değişmezler
Yahu şu oyunun optimizasyon sorunlarını çözseler daha uyumlu hale getirseler sende köstek olmasanda 15-28 yerine 28-38 arasında oynasan güzel olmaz mı, kime veya kimlere ne zararı var bu dediğimizin ?

Erkekliğini kanıtlamaya çalışan küçük bir çocuksun sadece.

Toxic

Üye
Yahu şu oyunun optimizasyon sorunlarını çözseler daha uyumlu hale getirseler sende köstek olmasanda 15-28 yerine 28-38 arasında oynasan güzel olmaz mı, kime veya kimlere ne zararı var bu dediğimizin ?

Erkekliğini kanıtlamaya çalışan küçük bir çocuksun sadece.
Ben zaten geliştirmelerini istiyorum lakin sorunları güzel bir dille değilde zırlayarak yazanları görünce kendime engel olamıyorum :D Yok şu olursa insanlar oyunu bırakır yok bu olursa böyle olur aman burada bu niye var kardeşim bu en basit şeyi bile niye nasıl yapamıyorsunuz vs vs :) görünce kendi mizahımla tiye alıyorum

can2022

Üye
BENCE SORUN OYUN DEGİL SORUN NEDEN İYİ BİR PC Yİ 20 15 BİN ALMAMİZ SORUN BU BENCE

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt