Gizli Nerf Bilin Bakalım Hangi Sınıf

clarkk61

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş günlerden beri okçu sınıfı sürekli gizli nerf yemektedir son gelen yama notlarında ise tekrardan gizli bir nerf yemişitir. Yama notlarında bowlara yapılan değişikliklerin hiç birinde posion damagelerinin düştüğü yazmıyor fakat oyuna girdiğinizde bowunuza bakarsanız posion damagesinin düştüğünü görebilirsiniz. Bu konuda artık net bir art niyet aramaya başladım bu güvensizlik gizli iş çevirmeyle bu düzenin yürüyeceğini sanmıyorum. Örnek ekran görüntüleri aşağıdadır.

Güncelleme öncesi: Güncelleme sonrası:
1667042560738.png
1667042579762.png

Yama notları:

1667042590625.png

NOT: SADECE Vixen değil diğer bowlarda da vardır.

Yapılan gizli nerflerden bir tanesi aşağıdaki resimde itiraf edilmiştir.

1667042752611.png

Yapılan gizli bir nerf daha :

1667042790818.png

Yapılan ve söylenen nerf:

7- Sharp Eye yetenek mesafesi 25 metreyi görür şekilde düzenlendi.

Ekli dosyalar

• 1667042777682.png
    1667042777682.png
    45.5 KB · Görüntüleme: 92

Jastreb

Üye
Bence çok abartıyorsun asas ve warrior kardeşlerimiz akşam işten geldikten sonra bowlda okçu görmek zorunda değil. Bu yüzden onlar rahat pk atabilsin diye bunlar gerekli güncellemeler. Fuat rahat etsin yayında yeterli, sen kimsin ?

mewlan

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Geçmiş günlerden beri okçu sınıfı sürekli gizli nerf yemektedir son gelen yama notlarında ise tekrardan gizli bir nerf yemişitir. Yama notlarında bowlara yapılan değişikliklerin hiç birinde posion damagelerinin düştüğü yazmıyor fakat oyuna girdiğinizde bowunuza bakarsanız posion damagesinin düştüğünü görebilirsiniz. Bu konuda artık net bir art niyet aramaya başladım bu güvensizlik gizli iş çevirmeyle bu düzenin yürüyeceğini sanmıyorum. Örnek ekran görüntüleri aşağıdadır.

Ekli dosyayı görüntüle 10830Ekli dosyayı görüntüle 10831

Yama notları:

Ekli dosyayı görüntüle 10832

Ekli dosyayı görüntüle 10833

Ekli dosyayı görüntüle 10835

Bir şey sorucağım? Benim karakterim okçu ve üstünde 7 GB var bir dahaki yamada okçuyum diye yarısını yönetim siler mi ?

Son düzenleme:

theTitan

Üye
2 yıllık sonra görüşmek üzere arkadaşlar şuan 2 yıl onyıp emek verip elde edeceğim itemler ile 2 yıl sonta başlayıp 2 ay oynayıp aynı itemler ielde edeceğimi düşünüyorum hem bugsuz hm sorunsuz. 2 yıl sonra görüşürüz anca oturur

ZeeeoooX

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Yama notları:

Not alındı, geliştirici ekibe iletildi. Bir sonraki yamada ellerinizdeki bowuda alacağız :D

mewlan

Üye
Oyun içinde ticket atım ve maalesef böyle bir düşürlme olmadığını söyliyorlar. Dc de ise aklımız ile dalga geçer gibi yeni resimleri paylaşıp önceis de sonrası da aynı resmi paylaşıyorlar. Ben bu oyun yönetimini art niyetli olarak görüyorum.

0TT0MAN

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Yama notları:

Bowunuda al git diyorlar (kitli oldugu için alamıyorsunda :D) yada asas a don dıyorlar hocam bunu neden anlamıyorsunuz su okcuları komple kaldırsalarda onlarda rahatlasa bizde:D bıktıhhhhh yaaaa

N1pple

Üye
Bir job ya hasarda dengesizdir ya hareket hızı çoktur ne bileyim kitle kontrolü çoktur gibi gibi dengesiz bir yanı vardır bunu dengelersin anlarım. Adamlar o kadar oyunu oynamıyor okçunun durumunun farkında değil ki stepback nerflendi eyvallah rush nerflendi eyvallah yeni skiller utanmasa eskilerden az vuracak eyvallah 75skill 8-9 vuruyor eyvallah şimdi de yaylara damagemize nerf :D Yav arkadaşım bir jobun her farklı olayına nerf mü atılır bu çarın ne anlamı kalıyor 10farklı yerden nerf atıyorsunuz karakterlere

mewlan

Üye
Bu olayı hala yapılmamış gibi konuşan oyun yönetimi bu karaktere ne kadar uzak olduğunu göstermektedir. Şunu anladım yönetim kesinlikle oyuncuları dinleyerek bir şeyler yapıyormuş gibi lens edilmeye çalışılıyor ama yönetim sadece belli bir kesim var onlara göre her şeyi yapıyor. Sorun değil bir süre sonra onlarla birlikte oynarlar. Geldiğimiz gibi gideriz.

merakli5

Üye
72 den 70 olmuş bunu hiçbir allahın kulu aklı selim mantığa yatan bi şekilde YAZMAZ 2 düşmüş yani :D ne ağlamışsınız aman tanrım :D, bi topluluk oluşturup bi class ile ilgili ağlayalim mesela bp ler için 50 kişi ağlayalim buff gelsin <3
72-70 gözünüzü seveyim. 72. 70. :d

levbom

Üye
beğenmediğin 2 damage için ne itemler alıp atak arttırmaya çalışıyoruz. ayrıca burda konu gizli yapılması yazılmadan yapılması. saklayarak okcuların atağının hala düşürülmeye devam edilmesi.

AhmtDmrc

Üye
72 den 70 olmuş bunu hiçbir allahın kulu aklı selim mantığa yatan bi şekilde YAZMAZ 2 düşmüş yani :D ne ağlamışsınız aman tanrım :D, bi topluluk oluşturup bi class ile ilgili ağlayalim mesela bp ler için 50 kişi ağlayalim buff gelsin <3
72-70 gözünüzü seveyim. 72. 70. :d
Ya bi boş yapmayı bırak birader çık git sims falan oyna sen.

merakli5

Üye
lvl 75 itemler olmuş belli bi seviye. 72 den 70 e düşmesi ne kadar farkettiricek ne ağladınız ne boş yaptınız aman tanrım ya.
ne vurucan kardeş ? napican ? 500 vuruyoken 72 de 70 oldu da 480 mi vuruyosun ne diyosun ya ?
beğenmediğin 2 damage için ne itemler alıp atak arttırmaya çalışıyoruz. ayrıca burda konu gizli yapılması yazılmadan yapılması. saklayarak okcuların atağının hala düşürülmeye devam edilmesi.
Ya bi boş yapmayı bırak birader çık git sims falan oyna sen.
Dostum ben gelip senin cebinden gizliden 50 kuruş çalsam belki 50 kuruş bir şeyi ifade etmez lakin onu senden gizli almam yapmam seni baya sinirlendirip kavgaya neden olabilir. Ayrıca bu konunun amacı sürekli nerf gelmesi ve bunların bazısı gizli olmasıdır. Bir diğer patchde 2 daha silinse 4 eder. Mantık olarak bunu anlaman zor. Lakin anlamaman problem değil çünkü bu zeka ile ilgili bir kavram. Anlamadan konuşman ise kişinin karakteri ile ilgili bir durum.

Bununile ilgili bilet ve ticketa böyle birşey yapılmadı. Zaten o item o değerlerdeydi diye cevap atıldı. Ben de elimde kanıtlı resim var değince resimleri istediler. Attıktan sonra görüntü bugu büyük ihtimal dediler. İnceleyeceğiz dediler. Yani yanlış giden bir şeyi buraya taşımaları ve itiraz etmeleri senin gelip bu postun altına bunu yazmandan daha mantıklı gelmiyor ise bu defada zeka ile ilgili bit problemin vardır.
aynen zeka problemim var benim pardon. siz istiyosunuz ki her karakter aşırı çok vursun avantajlı olsun. okçu dediğin class zaten uzaktan vurmasıyla büyük bi avantaj kazanan bi karakter, gidersin okçu parti yaparsın yanında bi bp alip şakır şakır eğlenirsin. siz istiyosunuz ki rambo gibi herkesi tek başınıza kesebilin. yok warrior ölümsüz yok bp bitti. koskoca oyunu yapan adamlar gerizekalimi oturup düşünüp bakmıyomu şu karaktere şunu verelim şundan şunu eksiltelim düşünmüyolarmi ? belliki ortak paydada bi denge kurmaya çalışıyolar, tamam herkesi memnun etmek mümkün değil bu bi gerçek, ama ağlayarak ta biyere varamazsın. Oyun zaten item oyunu zaten uzaktan vuruyosun, git çek üstüne paper 8, git takılarını fulle dex vs uzaktan kes işte insanları eğlen ne diyim :)

Kenshin

Üye
Arkadaşlar,

Herkesin düşüncesine saygı göstermek zorundasınız. Sizinle aynı düşüncede olmayan kişilere hitap etme şekliniz yanlış. Bu şekilde forum kültürünü zedeliyorsunuz.

mewlan

Üye
lvl 75 itemler olmuş belli bi seviye. 72 den 70 e düşmesi ne kadar farkettiricek ne ağladınız ne boş yaptınız aman tanrım ya.
ne vurucan kardeş ? napican ? 500 vuruyoken 72 de 70 oldu da 480 mi vuruyosun ne diyosun ya ?

aynen zeka problemim var benim pardon. siz istiyosunuz ki her karakter aşırı çok vursun avantajlı olsun. okçu dediğin class zaten uzaktan vurmasıyla büyük bi avantaj kazanan bi karakter, gidersin okçu parti yaparsın yanında bi bp alip şakır şakır eğlenirsin. siz istiyosunuz ki rambo gibi herkesi tek başınıza kesebilin. yok warrior ölümsüz yok bp bitti. koskoca oyunu yapan adamlar gerizekalimi oturup düşünüp bakmıyomu şu karaktere şunu verelim şundan şunu eksiltelim düşünmüyolarmi ? belliki ortak paydada bi denge kurmaya çalışıyolar, tamam herkesi memnun etmek mümkün değil bu bi gerçek, ama ağlayarak ta biyere varamazsın. Oyun zaten item oyunu zaten uzaktan vuruyosun, git çek üstüne paper 8, git takılarını fulle dex vs uzaktan kes işte insanları eğlen ne diyim :)
Kardeşim her şeyi sen biliyorsun. Bizim karakteri de sen oynuyorsun ve bizden iyi biliyorsun. Oyunun yanlış yapılan veya eksik olan şeyleri insanların belirtmesi normal. Kimse kendi karakterini savunmuyor yanlış olan bir şey var o belirtiliyor. Konu hakkında bilgin var gibi yazıyorsun. İtemsiz okçu da itemsiz okcuda arada fark olusmuyor. İnsaşşal bunu anlayabilirsin. +8 vixen ile +7 vixen arası 50 dmg falan oynuyor. Karşı karaktere atakta bu dmg o itemi almaya deger mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt