Gizli Nerf Bilin Bakalım Hangi Sınıf

jobulani

Üye
O sırada elimdeki staffın 'fire' hasarına %50 nerf gelen ben :)

Hate

Üye
Bak güzel kardeşim canım kardeşim benim , ilkokul seviyesinde anlatacağım.
Eğer sen aylık geliri 10 bin lira olan birinden 50 tl kesersen belki fark etmez.
Ama hasarı zaten nerf üstüne nerf yiyen aylık geliri 500 tl olan okcudan 1 lira bile kessen bu sorundur.
Ki burada ki olay nerf gelmesinden ziyade gizlice nerf atılması yani gelirin ne olursa olsun cebinden 50 tl calınması.

ZeeeoooX

Üye
Arkadaşlar,

Herkesin düşüncesine saygı göstermek zorundasınız. Sizinle aynı düşüncede olmayan kişilere hitap etme şekliniz yanlış. Bu şekilde forum kültürünü zedeliyorsunuz.
İlginiz açıkçası bizleri şaşırttı. Okcunun tüm sorunları temalı () açtığım nerdeyse 100 yorumun ve 3.000 goruntulenmenin olduğu konuya neden gelipte yorum yapmıyorsunuz. Fikirlerinizi paylasmiyorsunuz, neyden cekiniyorsunuz.

merakli5

Üye
Kardeşim her şeyi sen biliyorsun. Bizim karakteri de sen oynuyorsun ve bizden iyi biliyorsun. Oyunun yanlış yapılan veya eksik olan şeyleri insanların belirtmesi normal. Kimse kendi karakterini savunmuyor yanlış olan bir şey var o belirtiliyor. Konu hakkında bilgin var gibi yazıyorsun. İtemsiz okçu da itemsiz okcuda arada fark olusmuyor. İnsaşşal bunu anlayabilirsin. +8 vixen ile +7 vixen arası 50 dmg falan oynuyor. Karşı karaktere atakta bu dmg o itemi almaya deger mi?
bu büyük bir problem değil, sanki herkes 4k 5k vuruyoda okçunun 50 dmg i sorun oluyo, czdeki insanlar genelde partisine göre item takıyo, str vericek daha güçlü olucam agi vericek daha çok vurucam değil de takısını gidiyo hp def yapiyo, boşa konuşuyorum çünkü oyunun mantığını anlamış değilsin, bir okçu kadar seri kimse mob kesemez farkındamısın ? herkes herşeyi çok biliyo senin gibi. bu oyunu yapan insanlar emin ol bakarak ederek yapiyo, kafasına göre şuna buff buna nerf yapmiyo. yeni moda oldu buda nerf geldi bilmemnoldu, eminim knight oynadığın yıllar boyunca bu kelimeleri bile bilmiyodun :)
Bak güzel kardeşim canım kardeşim benim , ilkokul seviyesinde anlatacağım.
Eğer sen aylık geliri 10 bin lira olan birinden 50 tl kesersen belki fark etmez.
Ama hasarı zaten nerf üstüne nerf yiyen aylık geliri 500 tl olan okcudan 1 lira bile kessen bu sorundur.
Ki burada ki olay nerf gelmesinden ziyade gizlice nerf atılması yani gelirin ne olursa olsun cebinden 50 tl calınması.
72 den 70 e düşen poison dmg i yazmaya değer mi allah aşkına ciddimisin kardo sen :D
İlginiz açıkçası bizleri şaşırttı. Okcunun tüm sorunları temalı () açtığım nerdeyse 100 yorumun ve 3.000 goruntulenmenin olduğu konuya neden gelipte yorum yapmıyorsunuz. Fikirlerinizi paylasmiyorsunuz, neyden cekiniyorsunuz.
x files müziği evet çekiniyolar allahım ya :D

birol2003

Üye
Gizli nerf bu söyleyemem derdimi hiç kimseye
Zevke veda, neş'eye de, veda artık herşeye
Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu
Gönlüm, hicrân, hasret gamla doldu

Sevdim amma görmüyor bak gözlerim hiç kimseyi
Gizli nerf, bir gizli dertmiş, fedâ ettim herşeyi

Satır aralarındaki gizlenmiş nerf leri bulalım beyler.

Seviyorum bu forumu :)

merakli5

Üye

yüreğine sağlık :d

mewlan

Üye

Normal normal yazınca bakmıyorlar belkı edebiyat dilinden anlarlar. :)

RickSancheZz

Üye

forumda bir şair var.

mewlan

Üye
bu büyük bir problem değil, sanki herkes 4k 5k vuruyoda okçunun 50 dmg i sorun oluyo, czdeki insanlar genelde partisine göre item takıyo, str vericek daha güçlü olucam agi vericek daha çok vurucam değil de takısını gidiyo hp def yapiyo, boşa konuşuyorum çünkü oyunun mantığını anlamış değilsin, bir okçu kadar seri kimse mob kesemez farkındamısın ? herkes herşeyi çok biliyo senin gibi. bu oyunu yapan insanlar emin ol bakarak ederek yapiyo, kafasına göre şuna buff buna nerf yapmiyo. yeni moda oldu buda nerf geldi bilmemnoldu, eminim knight oynadığın yıllar boyunca bu kelimeleri bile bilmiyodun :)

72 den 70 e düşen poison dmg i yazmaya değer mi allah aşkına ciddimisin kardo sen :D

x files müziği evet çekiniyolar allahım ya :D
Yorumlarını okudumda bir tane dikkate alınacak ve yapıcı kelime bulamadım. Madem bu yöneticiler bu kadar herşeyi düşünüpte karar verebiliyorlar bırak o zaman onlar bu konuya cevap versinler. Yani boşuna senin düşünüp cevap vermene gerek yok. Sen ekmeğe agu derken ben mmrpg oyuınları oynardım. Daha fazla yandaşlık yapmana gerek yok. Gel ben oyunda balığını veririm. Hem de tuna balığı : )

merakli5

Üye
Yorumlarını okudumda bir tane dikkate alınacak ve yapıcı kelime bulamadım. Madem bu yöneticiler bu kadar herşeyi düşümüpte karar verebiliyorlar bırak o zaman onlar bu konuya cevap versinler. Yani boşuna senin düşünp cevap vermene gerek yok. Sen ekmeğe agu derken ben mmrpg oyuınları oynardım. Daha fazla yandaşlık yapmana gerek yok. Gel ben oyunda balığını veririm. Hem de tuna balığı : )
Aynen işim gücüm yok yandaşlık yapicam :d eminim ben agu derken mmorpg oyunları oyunuyodun, bu arada mmrpg değil mmorpg, ama tabi sen daha iyi bilirsin nasil yazıldığını yillarin oyuncusu olduğun için ajsdajfaf balığımı vericen ? hemde tuna mı ? ne kadar zekice laflar ediyosun ben seviyene çıkamiyorum ama biraz daha ağlarsan yüze yüze gelirim elbet görüşürüz :d

mewlan

Üye
Aynen işim gücüm yok yandaşlık yapicam :d eminim ben agu derken mmorpg oyunları oyunuyodun, bu arada mmrpg değil mmorpg, ama tabi sen daha iyi bilirsin nasil yazıldığını yillarin oyuncusu olduğun için ajsdajfaf balığımı vericen ? hemde tuna mı ? ne kadar zekice laflar ediyosun ben seviyene çıkamiyorum ama biraz daha ağlarsan yüze yüze gelirim elbet görüşürüz :d
ok. Bir harf koymamışım. Ben zekanın bunu kavrayabileceğinden dolayı düzeltmemiştim. Özür dilerim. Yapıcı yorum dışında yorum atmazsan sevinirim. Burada ki konu belli senin anlayabileceğin bir konu değil.

0TT0MAN

Üye
lvl 75 itemler olmuş belli bi seviye. 72 den 70 e düşmesi ne kadar farkettiricek ne ağladınız ne boş yaptınız aman tanrım ya.
ne vurucan kardeş ? napican ? 500 vuruyoken 72 de 70 oldu da 480 mi vuruyosun ne diyosun ya ?

aynen zeka problemim var benim pardon. siz istiyosunuz ki her karakter aşırı çok vursun avantajlı olsun. okçu dediğin class zaten uzaktan vurmasıyla büyük bi avantaj kazanan bi karakter, gidersin okçu parti yaparsın yanında bi bp alip şakır şakır eğlenirsin. siz istiyosunuz ki rambo gibi herkesi tek başınıza kesebilin. yok warrior ölümsüz yok bp bitti. koskoca oyunu yapan adamlar gerizekalimi oturup düşünüp bakmıyomu şu karaktere şunu verelim şundan şunu eksiltelim düşünmüyolarmi ? belliki ortak paydada bi denge kurmaya çalışıyolar, tamam herkesi memnun etmek mümkün değil bu bi gerçek, ama ağlayarak ta biyere varamazsın. Oyun zaten item oyunu zaten uzaktan vuruyosun, git çek üstüne paper 8, git takılarını fulle dex vs uzaktan kes işte insanları eğlen ne diyim :)
evet okcu uzaktan oynuyan bır class ama okucun attıgı damage adamı sadece gıdıklıyor ayrıca 2 fark dedıgın zehır hasarı atakta fark yaratıyor -2 yaptıgında gıdıkladıgın adam gulmuyor mesela

mewlan

Üye
evet okcu uzaktan oynuyan bır class ama okucun attıgı damage adamı sadece gıdıklıyor ayrıca 2 fark dedıgın zehır hasarı atakta fark yaratıyor -2 yaptıgında gıdıkladıgın adam gulmuyor mesela
Ben bu son güncelleme ile bir şeyler belki düzelir diye düşündüm. Lakin hiç bir şey düzelmedi full dizili bir okçu artık sadece çok mana harcayarak farm yapabilir. Dv haritasında +6 Spike takan asasa sadece ayaklı bp olmaktan öteye gidemiyor. Sonuçta her önerimizde yönetim karakterler arası dengeyi korudukları söylüyorlar. Ben de bundan ya asas ol yada oyunu bırak dediklerini anlıyorum. Ben okçuyu sevdiğim için asas oynamak istemiyorum. Bu yüzden yavaştan itemlerimi satıp yoluma bakacağım. Onlar bizi zorla tutmuyor. Oyunu her eksiği ile severek oynadık lakin yok yani artık zorlasanda tat vermiyor çünkü sadece sinirleniyorsun.

Okçu karakterini başka bir oyunda da oynayabilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt