Global Chat Seçince Oyun Ciddi Anlamda Kasmaya Başlıyor FPS Çakılıyor , Sizdede Böylemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Question-X

Üye
Başlıktaki gibi.

Bu olay 100K lık sistemde oluyor yani sistemsel birşey değil.

Not: Her zaman olan birşey değil.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
global chat kapalı olduğundan farkedemiyorum ama ilginçmiş, chat yüzünden kasmayı ilk defa duyuyorum

berktun

Üye
Aynı sorun bendede oluyor global seçiliyken fps 23e sabitleniyor normalde 80-120 arası alıyorum.

ResulÇ

Üye
Kesinlike dogru. 130 fps alirken bi anda 45 50 fpslere düşüyor. Ama chat konusunda inanilmaz sıkıntı var farkli olarak belli araliklarla yazmadiginda chat buga giriyor ve ne yazilanlari goruyosun ne baska biseyi hala duzeltilmedi

Ries

Yönetici
Game Master
Global Sohbet Kanalı'nda uzun süreler boyunca harita veya kanal değişimi gerçekleştirilmediğinde biriken sohbet mesajları, bilgisayar performansınızda FPS düşüklüğüne sebep olabilmektedir.

Bu durum, oyuncu deneyimini olumsuz etkileyebilmektedir. Konuyla ilgili olarak, güncelleme çalışmalarımız devam etmektedir ve problemin çözümü için gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Yapılan düzenlemeler güncelleme ile birlikte aktif olmaktadır.

Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bilet sistemimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Bu sayede, karşılaştığınız problemler hakkında detaylı bilgi alabilir ve sizlere gerekli destek sağlanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt