Global Chat Sorunsalı Ve Çözüm Önerileri.

Chemphis

Üye
Herkese Merhabalar ;

Bilindiği üzere End game level'e ulaşıldığında ( Şu an için 85 ) global chattiniz de-aktif oluyor. Konu hakkında attığım her destek talebinde verilen cevap şöyle ;
- Global sohbet 1-84 seviye arasındaki oyuncular için aktiftir. 85 seviye olduğunuzda görüntüleyememektesiniz.

Peki grup dungeon yapmak istediğimde insan nasıl bulmam gerekiyor ve neden blocklanıyor dediğimde ;
- Bir çok sebebi mevcut, otomatik arama seçeneğini kullanabilir veya kendinize bir klan bulabilirsiniz.

Şimdi konu nezdinde öncelikle şahsım adına konuşmam gerekirse ben chill chill farm atan, casual takılan bir oyuncuyum. Girip günlük zindanlarımı atıp 1-2 saat farm atıp çıkıyorum denk gelirsem etkinliklere katılıyorum. Grup dungeon gibi bir etkinliği yapmak istediğimde ne party aramada nede otomatik eşleşmede adam bulup giremiyorum, e 85 seviye olduğum için global chatimiz de blocklu '' yorumsuz '' bir klana da girmek istemiyorum bu sebepten mütevellit yapamıyorum. Şimdi merak edip 84 %99.99 'a kadar hiç bir problem yokken %0.01 kasıp 85 olduğumuzda nirvanaya mı ulaşıyoruz neden globalimiz blocklanıyor dediğimde ise cevap alamıyorum. Kısaca şöyle bir çözüm önerim var.

1- İllada 85 oyuncuları globalden uzaklaştırmak istiyorsanız 85 oyuncuların kullanabileceği bir global chat kanalı getirilmeli.
2- Global chat item satışı yapanlardan uzak tutulsun isteniyorsa global bir trade kanalı getirilmeli.
3- Party arayan insanların konuşabilmesi için global bir party kanalı getirilmeli.

Bu 3 özelliği ismini verip pr'ını yapmak istemediğim farklı bir oyunda düzenli kullanıyorum, ne bir problem yaşandığına şahit oldum nede party aramakta yada insanlarla etkileşime geçmekte bir sorun yaşadım. Vel hasıl kelam ;

• 85 oyuncular üvey evlat mı ?
  • 85 oyuncular klanlara girmeden party bulamayacak mı ?
  • 85 oyuncular item satabilmek için illa yan hesap mı açmak zorundalar ?
Benim şahsım adına ricam bu konunun gündeme getirilmesidir, ben bunun bu kadar zor bir eklenti olduğunu düşünmüyorum, birde ricam zaten ticket atıp derdimi oradan anlatmaya çalıştım ama verilen cevaplar içler acısı olduğu için bari buradan sesimizin duyulmasına vesile olun da '' Kardeşim git derdini ticket at burdan kimse seni iplemez '' yazarak hevesimizi kırmayın.

Saygılar, sevgiler herkese iyi oyunlar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Global Sohbet Penceresi hakkında bizlerde bir çok bildirim ve öneri aldık tabii ki, bunları ilgili ekibe ilettik. Gerekli değerlendirmesi yapılıyor ancak bu süreç nasıl sonuçlanır net bir şey söyleyemem. Ticaret sohbet kanalı üzerinde öneriler vardı bunları da tabii ki ilettik, benim de şahsi görüşüm bu yönde bu arada.

soulgrisman

Üye
eskiden 75 lvl dı şimdi 85 level oldu. global chat için nasıl bir premium çıkartırlar onu düşünüyorlar. değilse çoktan olurdu.

Ries

Yönetici
Game Master
eskiden 75 lvl dı şimdi 85 level oldu. global chat için nasıl bir premium çıkartırlar onu düşünüyorlar. değilse çoktan olurdu.
Bu durumun herhangi bir ilgisi bulunmuyor. Son seviye 75 iken mevcut olan global sohbeti görüntüleme seviye aralığı, 85 seviyesinin eklenmesiyle güncellendi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt