Gmler ne zaman gezecek işini yapacak?

N1pple

Üye
Sevgili oyun yönetimi görevler çöp xp veriyorken insan ları 20sene önceki gibi milyonlarca mob kesmeye 15saat oyunu oynamaya mecbur bırakıyorsunuz, hadi buna eyvallah o halde gm arkadaşlar da bir zahmet o kanalları tek tek gezecek slota makro açıp oturanları atacak oyundan ki her insan evladı xpsini eliyle kasacaksa kassın. Adam ks partiyi kursun makroyu açsın pot bile basmadan kasılmaya devam etsin elbet gidersiniz kerizler kafası. Bu kadar zor mu oyun içinde 2-3 saatte bir belli slotları gezip anlık banlamak ? Yapılıyor veya oto cevap atmayın lütfen çünkü 1haftadır aynı klanları aynı isimleri görüyorum. Ya xp sistemini düzenleyin ya makroya adam gibi ban atıp anlık önlemler alın ya da kanal sayısını slot sayısını arttırın ki makro açmayan arkadaşlar da rahat rahat kassın, zira şuan ki tutum insanları makro kullanmaya itmekten başka birşey değil.

NOCHE

Üye
Vallahi kardeşim ++++10000 helal olsun güzel paylaşım

jalal

Üye
Haklısın bro da 3 4 gündür forum u takipdeyim demin bende benzer bir serzenişde bulundum burda biz oyuncular kendi kendimize konuşuyoruz gibime geliyor :D

2 tane 4800 chs çektim kendi kendime dolaşıorum protean kngdom 1 den 8 e kadar :D

Alkoer

Üye
aslında lv kasmak kolay olacak. herkez pvp odaklı olurdu. slotlarıda gmler günde 1 kere gezse macro ihlali için yeter.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt