Gold Bonus Limitleri Hakkında

Balerion

Üye
Merhabalar,

Justice forumda bonus limitlerini duyurmuştu. O başlıgı incelediğimde şoyle bir şey gördüm: Gold bonusu icin önce %15 yazıyor, ama tabloda %25 yazıyor. Burada bir yanlışlık var diye düsünüyorum birisi aydınlatabilir mi lütfen?

Sonuç olarak eğer limit %25 yazan yer doğru ise, enhanced zırhdan %10 + matta ve kiyafetlerden %15 bonus alıp %25 bonustan faydalanabilir miyim? Bu durumda premiumla birlikte %35 oluyor hepsinin toplamı

Sayın modaretörler lütfen justice'ın başliğına yönlendirip orda yaziyor diyerek konuyu kapatmayın ben zaten orda yazan şeyle ilgili soru soruyoum

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Yapılan çalışmada limit %25'ti ancak bazı kozmetiklere gold bonuslarının eklenmesi ile geçici süre %15'e alınmış. En yakın zamanda %25'e güncellenir diye düşünüyorum aksi halde gold bonuslu ürünler limite çok kolay ulaşacak. Ekonomiyi etkilemesi nedeniyle de öyle uygun görülmüş olabilir. Eğer değişirse muhtemelen yama notunda güncel hali hakkında bilgi verilir.

Sevgiler

Balerion

Üye
Merhaba,

Yapılan çalışmada limit %25'ti ancak bazı kozmetiklere gold bonuslarının eklenmesi ile geçici süre %15'e alınmış. En yakın zamanda %25'e güncellenir diye düşünüyorum aksi halde gold bonuslu ürünler limite çok kolay ulaşacak. Ekonomiyi etkilemesi nedeniyle de öyle uygun görülmüş olabilir. Eğer değişirse muhtemelen yama notunda güncel hali hakkında bilgi verilir.

Sevgiler
Çok teşekkür ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt