Öneri Görev ve dungeon sistemi

kreb7

Üye
Sayın Rise Online Yönetimi,

Sizlerden ricam oyunun görev sistemini geliştirmeniz. İnsanları görev yaparak son levele ulaşmalarını sağlamaya teşvik edin. Toplama görevlerinizin drop rate gereksiz derecede düşük alpha sürümünde bir şeyleri denemek istiyoruz ancak 8 kişilik arkadaş ekibimizle yaptığımız görevlerde örnek göstermek gerekirse : raw meat topla diyor 10 adet, 8 kişi 1 saati geçti tamamlayamadık.Alpha sürümünde olmaması gereken bi zorluk olması dışında tam sürümde de bu zorluklarda olması insanları sadece görevlerden uzaklaştırmaktan kalmaz slot kesme sistemine geçer ve sadece belli kalabalık kitlelerin kontrolünde olan bi slot dönme sistemine geçer, eski bildiğimiz bi kaç oyunda bu sorun olması dolayısıyla insanlar oyunu bırakmış ve bir daha oynamamıştır. Oyunun tam sürümünde sizden ricam bol bol farklı dungeonlar eklemeniz, görevlerin item drop ratesini arttırmanız ve dungeonlarda da insanların item düşürüp level kasmasına teşvik edecek şekilde geliştirmeler yapmanızı rica etmekteyim.

tatar889

Üye
kesinlikle katiliyorum bir karakter maximum levele cikana kadar gorevi olmali bosluk olmamali.

McihanM

Üye
kesinlikle katiliyorum bir karakter maximum levele cikana kadar gorevi olmali bosluk olmamali.
Eğer görevlerle direk 70 levele ulaşılırsa ilerde oyun parası para etmeye başladığında malum oyundaki gibi etkinliklere çift char sokmalar, slot kapatmalar bitmez. Bu oyunda bir şey fark ettim yanılıyormuyum bilmiyorum ama mesela bir slotta tüm pt 50 level diyelim 80 k exp geliyor her level arttığında exp düşüyor bu dikkatimi çekti. Tam ayarlanamamış ama böyle bir sistem var sanki oyunda droplar içinde geçerlidir belki. Yani eğer bu sistemi tam düzenliyebilirlerse exp kasmak için sürekli slot değiştirmek zorunda kalacak insanlar. Bir slota geçeyim 70 level olana kadar orada kalayım devri bitecek yani. Geliştiricilerden biri cevap verse güzel olur aslında. Bir konusunu açayım ben bunun en iyisi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt