Görevler Hakkında.

Cabbar34

Üye
Sevgili yönetim son zmanlarda yaptığınız güncellemeler ile gerçekten güzel işler başardınız..yeni görev sistemi ile 65 lvl oldum..herkesın bildiği gibi 65 lvl den sonra görevler dısında lvl almak imkansız gibi bişey..benim sorunum ise 65 lvl deki görevlerı yapamamak .görevler 70 lvl mob kesmemi istiyor ama tek kesmem imkansız..hergün partı arıyorum yapmam gereken 5 gorev için parti bulamıyorum toparlıyamıyoruz..oyun yaklasık 8 aylık oldugu ıcın herkes 70+ sevıyede bu görevler ıcınde kimse gelmıyor yardımda alamıyoruz..bu konu ile alakalı bi çalışmanız olursa sevinirim..örneğin mob kesme sayısı 10 15 olabılır .en azından yanıma 1 kısı dahi bulabılırsem görevleri bitirebılme imkanımız artar..sanırım o slotların drobuda yok defalarca gittiğimde her seferinde kimseler olmuyor..bu konuda magduruz ..teşekkürler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

R.O.W Assistant nedeniyle ilk kamplarda çok fazla online oyuncu göremiyorsunuz bu normal, akşam saatlerinde bu ortadan kalkıyor.
Görevlerle, XP oranlarıyla rahat rahat kasabilmeniz için gerekli düzenlemeler yapılıyor.

Cabbar34

Üye
Merhaba,

R.O.W Assistant nedeniyle ilk kamplarda çok fazla online oyuncu göremiyorsunuz bu normal, akşam saatlerinde bu ortadan kalkıyor.
Görevlerle, XP oranlarıyla rahat rahat kasabilmeniz için gerekli düzenlemeler yapılıyor.
ex çok iyi bu konuda şikayetci olamam iyi değil gercekten çok iyi ama parti bulamıyorum işte dedğiniz gibi akşam saatlerınde şansımı denıyım..

okanozcan

Üye
Xp oranları sorun değil zaten dediğiniz gibi o seviyelerdeki görevler solo oyuncuların yapabileceği görevler değil ayrıca o seviyelerde pek oyuncu olmadığından dolayı grupça da yapamıyor oyuncular

HazyShade

Üye
Önerin nedir hocam? Global Chat 65lvl için de açık mı kalsın? 65-75 için ayrı bir Global chat mi lazım ?
63 lvl dan itibaren Grup Zindanları iyi exp verdiği için bir çok oyuncu o seviyeleri farkında olmadan geçiyor. Yan karakterimi kasarken ben de 64-66 lvl arası zorlandım, ama acelem olmadığı için grup zindanlar kendiliğinden çözmüştü işi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt