Görevler?

Muhrer

Üye
Hiç yapmadığım, 75 cap için beklettiğim, görevlere dokunmadan exp kasarken tüm görevlerimin silinmesinin bir açıklamasını yapabilecek bir yetkili var mı? 50 görevim beni 72 73 level'a şu anda atabilecekken şuan 70'i bile göremeyecek kadar görevim kalmış. Madem görevler bu denli kaldırıp expten mahrum ediliyor. Öncesinde exp arttırımı yapıldığı gibi 75 olan arkadaşlardan bu görevleri yapanlardan da explerinin silinmesi mantıklı olmaz mı? Yine oldu bittiye getirilen bir olay olmuş, elinize sağlık...

Aziz

Üye
Hiç yapmadığım, 75 cap için beklettiğim, görevlere dokunmadan exp kasarken tüm görevlerimin silinmesinin bir açıklamasını yapabilecek bir yetkili var mı? 50 görevim beni 72 73 level'a şu anda atabilecekken şuan 70'i bile göremeyecek kadar görevim kalmış. Madem görevler bu denli kaldırıp expten mahrum ediliyor. Öncesinde exp arttırımı yapıldığı gibi 75 olan arkadaşlardan bu görevleri yapanlardan da explerinin silinmesi mantıklı olmaz mı? Yine oldu bittiye getirilen bir olay olmuş, elinize sağlık...
Oyun içerisinden bildirirsen daha iyi olur. Burada arada kaynayabilir, gözden kaçabilir.

omertaa

Üye
Bence herşey olması gerektigi gibi şuan ve yolunda

Muhrer

Üye
Bence herşey olması gerektigi gibi şuan ve yolunda
Bu hareketle 75 olan adama oldu bitti oldu. Ben expten mahrum kaldım. Ben ROW asistant'a 1 ay para verip exp'e bırakmak zorunda kalacağım. 75 olan adam pksını atıp, oyundan farmını yapıp eğlencesine bakacak. Bu durumda oyunu daha fazla oynamanın mantığı kalmıyor. 75 leri eğlendirmekten başka bir işe yaramayacak bu durum.

Archantos

Üye
Irk değiştirdiysen sildiler büyük ihtimal ile

MaRaKeSH

Üye
Irk değişmlerinden kaynaklı görev ciftleme olayını kaldırmışlar. Hayır madem kaldıracaktınız milleti neden uyarmadınız ırk değişimini kapatacaz ırk seçin dendi ama görevler kaldırıldı bu nasıl bir saçmalıktır

SSKEmeklisiBuffer

Üye
Zaten sıkıntı olayı kaldırmaları değil. Yine nasıl oluyorsa bunu bilen muhterem bazı kardeşlerimiz 75 olduğu gün güncelleme ve sağ sıfırlama geldi. Hadi görevleri sildiniz hemen peşine zaten ucu ucuna karşılanan row maliyetlerini tamamen yok ettiler.Görevle ucu ucuna yetiştireceğimiz exp işini row ile kasmayı da engellediler.Şu anda oyunun dediği tek şey, bizim desteklediğimiz birkaç grup harici diğerleri onların köpeği olmak için dvye çıkabilir.Zaten skilleri bile açamıyoruz.Bir miracle açtık el birliği ile milletin tüm skiller açık.Hem bizden çok exp kasıp hem skill book farmlamışlar maşallah.Oyun sürekli nasıl kendi ayağına sıkıyor anlamıyorum.
Oyun diğer muadillerine göre ucuz deniyor.Kesinlikle değil.Aylık 500 lira harcıyorsunuz en az aktif kalmak isterseniz.Bugün burun kıvırdığımız oyunlara bu kadar para verilir mi dediğimiz rakamı her ay bu oyuna veriyorsunuz aktif oynamak istediğinizde.Her ay 500 liraya yeni bir oyun alıp onları oynamayı tercih ederim eğer bu devran böyle dönmeye devam edecekse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt