Görevlerde Level Aralığı Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangaziforum

Üye
Selamlar görev sıfırlaması gelmiş . tamda 4 gün kalmıştı 10 günlük 1.8 milyar exp veren görevimi bitirmeye ( Çok sinirlendirici bi durum ) .
Neyse konu şu :
madem görev sıfırlandı neden tüm görevleri yapamıyoruz ??? level aralığı hatası alıyorum NPC lerde görev gözükmüyor .

siz cevap verirken cevabınıza cevap yazayım . doriondaki tüm görevleri yapabiliyoruz ama . bunun açıklaması varmı neden proteandaki görevler yada haggad daki tüm görevleri tekrar yaptırtmıyorsunuz .

Doriondaki görevler üstelik taaaaaa nekadar geride kalmış görevler . sizin cevabınıza yanıt yazıyorum . maden cevabınız öyle neden doriondaki görevler açık onuda kapatın da tam görev sıfırlaması olsun .

BEN bizzat 6 günlük yapmış olduğum ve elimden alınan hakkın geri verilmesini istiyorum . 1,8 milyar exp veren görevin yapmış olduğum günler geri verilsin . yada görev sıfırlamasını adam gibi yapınız .

neden adam gibi diyorum görevlerin level aralığı olmaz . kimi en son yapmak ister kimi erken yapmak ister .

Bunu hangi yapımcı akıl etti . Ayrıcaa görev sıfırlıyorsan bunun bi mantığı olur hepsini yeniden yapabilmen içindir görev sıfırlama . yoksa NE anlamı kalır ki görev sıfırlamanın .

bu konu kitlenmesin yoruma kapatılmasın lütfen . Görevlerdeki level aralığı da kaldırılsın . Ben bunu hata olarak gördüğüm için başlığada öyle yazdım bu bir hata dır . yanlış tır haksızlıktır .

Meapr

Moderator
Merhabalar,
Görevlerin yanında level aralığı yazıyorsa, örneğin; "74-76", bunları 77'den sonra veremezsiniz. Fakat tekli bir level yazıyorsa, istediğiniz seviyedeyken, görevleri verebilirsiniz.
Önerilerinizi ve şikayetlerinizi forum üzerinden alamıyoruz. Oyun içi destek sistemine bilet oluşturarak yapabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt