Görevlerle İlgili Verilen Söz

anil

Üye
Oyunun ilk tanıtıldığı zamanlarda görevlerle son seviyeye yakın bir noktaya gelinebileceği söylenmişti. Oyun sözde görev ağırlıklı bir sisteme sahip olacaktı fakat bundan da vazgeçilmiş, slotta yüzlerce saat milyon tane mob kesmeye dayalı grindfest sistemi tercih edilmiş.

Lunaskar'daki görevlerin neredeyse tamamını bıraktım çünkü yapmanın bir anlamı yoktu. 30'lardaki görevleri yapmak yerine gidip oracle partisinde kasmak daha mantıklı oluyor. Ama işin kötü yanı, slotta MOB kesmek çok sıkıcı.

Gerçekten 2022 yılında insanların bu kadar tekrar eden, tek düze ve zaman öldüren bir sistemi kabulleneceğine inanıyor musunuz? Bu kadar başarılı MMORPG varken neden 20 sene önce çıkmış berbat bir oyunun çağdışı sistemini entegre ediyorsunuz?

az768

Üye
Görevlerle ilgili benim de eklemek istediklerim var. Pot gerçekten zor oluyor bu level de pus pot vs kullanmak mantıklı değil ha ilerleyen leveller de kullanılabilir ama bu düşük seviyelerde günlük görevler eklenmeli her akşam 6-7 gibi sıfırlanmalı. Günlük görevler bir miktar exp, coin ve pot vermeli. Verdiği coinler ile pot sorununu çözmüş oluruz diye düşünüyorum ve günlük verilen bir miktar potlar bizi oyunda tutar. Görev sayısı 5 den en az 10 a çıkartılmalı sürekli git gel yapmaktan yorulduk.

anil

Üye
Görevlerle ilgili benim de eklemek istediklerim var. Pot gerçekten zor oluyor bu level de pus pot vs kullanmak mantıklı değil ha ilerleyen leveller de kullanılabilir ama bu düşük seviyelerde günlük görevler eklenmeli her akşam 6-7 gibi sıfırlanmalı. Günlük görevler bir miktar exp, coin ve pot vermeli. Verdiği coinler ile pot sorununu çözmüş oluruz diye düşünüyorum ve günlük verilen bir miktar potlar bizi oyunda tutar. Görev sayısı 5 den en az 10 a çıkartılmalı sürekli git gel yapmaktan yorulduk.
Komple yenilenmeli görev sistemi zaten. Bunda ısrarcı olurlarsa kısa sürede oyuncular erir, oyunu 10 dakika deneyen yeni oyuncu da kapatır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt