Görünmeyen Yaratık Bi Çaktı Sonrasında

osmangaziforum

Üye
Haddarda maden farmı yapıyorum ara sıra bazı yerlerdeki madenler yaratıklara yakın oluyor ve yaratıkların hepsi aynı anda gözükmeyebiliyor bazen 1 tanesi eksik olaibliyor gözükmüyor ama orada oluyor sonra biz bi dalıyor nasıl kaçacağımızı şaşırıyoruz .

mümkünse yaratıkların 5 i birden yaklaşırken biraz daha uzaktan hepsinin aynı anda görünü hale getirebilirseniz süper olur

şimdiden teşekkürler sevgiler saygılar

N3v3N

Üye
Sonrasında beyaz isiklar... Ak sakallı bir dede... Geel geel geel yapiyor...

Xelu

Yeni Üye
tek çözüm donanımı yükseltmek . birde optimizasyon işi çözülürse yakında allahın izni ile kalmayacak böyle sorunlar

Zogguko

Üye
tek çözüm donanımı yükseltmek . birde optimizasyon işi çözülürse yakında allahın izni ile kalmayacak böyle sorunlar
donanım yüksek olsa da oluyor. solo zindanda sürekli mob kaçırıp geri dönüyordum bastığım yemek bitiyodu bossu keserken falan.
optimizasyonda ise oyuncuların sürekli dert yandığı kadar bir problem görmüyorum. en azından kalabalık pk anları harici rahat çünkü uzun zamanlar geçirilen yerlerde zorlasa hoş olmazdı. 60fps alırsın dedikleri yerde high+ 150fps görebiliyorum. bu yüzden fpsi 65-85 arası sınırlayıp düşük pc kullanımı, ısınmadan, elektrik yakmadan gayet normal oynuyorum. çoğu kişi 20 yıllık oyunla kıyaslıyor ve malum ekonomiden dolayı eski pclerden fazla beklentiye giriyorlar sanırım.
fakat sorun var mı evet var. mesela 12saat+ falan sabit slotta exp kasarken oyun kasmaya başlıyordu rowu kapatınca fark edip relog attığımda ise düzeliyordu. asıl sorun ise kalabalıkta oyun motoru herhalde yapım aşamasında insanların sürekli söylendiği gibi aynı yerde çok fazla kişiyi kaldırmıyor. yoğun pk ortamında doğal olarak fps saçmalıyor ve optimizasyon sorunu ortaya çıkıyor. kalabalık savaş anlarında bi yandan mageler vururken falan fps yerlere düşüyormuş diye duydum yeni başladığım için o kısmı deneme şansım olmadı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt