Gözünü seveyim yönetici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihgezc154

Üye
Tamam rise online çok iyi , güzel ex kasıyorum , çok güzel görevler var , ilgi çekici Bir haritası var ama.... Abi ben hanımdan her gece Trip yiyip diğer akşam eve Gelince elimde bir hediye ile gelmek zorunda mıyım ? Allah aşkına premium, Walker , kanat 250 TL verdik , aldığım hediyeler 700 TL. Yav şu oyuna bir oto atak özelliği lazım , aylık 250 TL yapın 500 yapın ama yapın lütfen...

Omega

Üye
Herkes eliyle kassın emek olsun, char bırak kendi kendine level al hiç adil değil şu an ki mantık harika inşallah genie tarzı filan bir şey gelmez.

Dilefruz

Üye
Tamam rise online çok iyi , güzel ex kasıyorum , çok güzel görevler var , ilgi çekici Bir haritası var ama.... Abi ben hanımdan her gece Trip yiyip diğer akşam eve Gelince elimde bir hediye ile gelmek zorunda mıyım ? Allah aşkına premium, Walker , kanat 250 TL verdik , aldığım hediyeler 700 TL. Yav şu oyuna bir oto atak özelliği lazım , aylık 250 TL yapın 500 yapın ama yapın lütfen...
Merhaba,
Şuan için oyuna herhangi bir oto atak eklenmesi söz konusu değildir. İlerde ne olur bilemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt