Öneri grilled perch kullanımı

yusufk

Üye
grilled perch yemeği bildiğiniz gibi balık için hız veriyor fakat 10 dakika sürüyor balık tutarken afk bıraktığımız için grilled perch ard arda basılarak süresi üzerine eklense olur mu acaba yani 10 tane grilled perch var diyelim balıktan önce 10 kere bastım 100 dakika sürem olsun gibi... böylelikle yemeğin kullanılırlığı artar diye düşünüyorum.

birol2003

Üye
grilled perch yemeği bildiğiniz gibi balık için hız veriyor fakat 10 dakika sürüyor balık tutarken afk bıraktığımız için grilled perch ard arda basılarak süresi üzerine eklense olur mu acaba yani 10 tane grilled perch var diyelim balıktan önce 10 kere bastım 100 dakika sürem olsun gibi... böylelikle yemeğin kullanılırlığı artar diye düşünüyorum.
Ben bu konuyu ticket atacaktım unuttum akşamki notlarıma alayımda yazayım, sadece o yemek değil tüm yemeklerin stack basılması oyuncular için faydalı olacaktır, kimi zaman unutuluyor, kimi zaman makina başında olunmuyor, belli bir sayıda yada sınırsız stacklenebilirse çok iyi olacak.

themurolity

Üye
Oyunda macro kullanmak yasak ancak bunun için macro kullanmanın bir cezası olmaz sanırım. Macro yaparak 10 dk bir skill bardaki 1 e bastırabilirsin.

birol2003

Üye
Oyunda macro kullanmak yasak ancak bunun için macro kullanmanın bir cezası olmaz sanırım. Macro yaparak 10 dk bir skill bardaki 1 e bastırabilirsin.
dostum makro ile herşey yapılırda, bunu niye gizli saklı yapmaya çalışalım istenilen şey illegal bir şey değil, mesela ben toplamaya çıkınca tüm yemeklerden beşer onar tane basayım yemek konusunu kapatayım istiyorum, veya balığa bıraktım sabaha kadar %10 avantajım net diyebileyim. Zaten çözüm gelmediği sürece kendi çözümümüzü kendimiz üretiyoruz bir şekilde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt