Grup Dungeon

OndO

Üye
böyle grup dungeon olmaz zaten atla zıpla bir kere girdim karşıya geçemedim tabi haklı olarak millet devam etti. bi daha da girmedim. girmemde zaten. dungeon dediğin şimdiye kadar oynadığım bütün oyunlardaki gibi olması lazım bence bu konu hakkında görüş ve önerilerinizi yazarmıınız. belkide ben haksızım.

MrLeO

Üye
Kusura bakma dostum ama dungeon çok zevkli. Biz günde en az iki kere bitiriyoruz. Sen yapamadın olmadı diye hemen kötüleme. Ben bu dungeonu gördükten sonra diğer oyundakiler dungeon bile olamaz diyorum artık

Aziz

Üye
böyle grup dungeon olmaz zaten atla zıpla bir kere girdim karşıya geçemedim tabi haklı olarak millet devam etti. bi daha da girmedim. girmemde zaten. dungeon dediğin şimdiye kadar oynadığım bütün oyunlardaki gibi olması lazım bence bu konu hakkında görüş ve önerilerinizi yazarmıınız. belkide ben haksızım.
Dungeon çok basit. Sadece nasıl zıplamanız gerektiğini öğrenmeniz gerekiyor. Mouse kullanmayın. Dashinizi zamanında basın. W a s d tuşlarıyla oynayın. Ayrıca diğer oyunlarda ki dungeon gibi olursa zaten zoru biliyor olmuyor musunuz? bunlar size basit gelecektir. Hangi oyunları oynadınız gerçi o da var. Wow, Elyon, Elder, FF14 oynadıysanız zaten bunlar çerez gelmeli size.
iyi forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt