İstek Grup Ganimetlerinin Listesi ( Loot Takip )

Hitbullets26

Üye
Merhaba, öncelikle bu kategori üzerinde açılmış konuların bir çoğunu okudum ve eski dönemlerde açılan başlıkların günümüz güncellemeleri ile oyuna dahil edildiğini gördüm, bu durum beni çok mutlu etti. Demek ki ilgili bir oyun yönetimi var...

Benim artık ihtiyaç olarak baktığım son derece basit bir uygulama olan Drop takibi ve listesi yapabilecek bir eklenti olması.
- Örnek; Party kurulduğu andan itibaren elde edilen ganimetler neler ise hepsinin logunu tutarak liste halinde bize sunacak bir sistem.

Basit ama gereksiz bir eklenti neden yapalım derseniz, Oyunda drop takibi yüzünden insanların birbirine düşman olduğunu görüyorum :)
Bence yaratıklardan düşen droplar liste halinde party üyelerine görünür olmalı. 6 saat sonra oturup ne ne kadar düşmüş diyip tek seferde oradan bakıp hesap yapılmalı.

Ayrıca Action House kısmına da bir kısayol tuşu eklenirse çok hoş olur.

Teşekkürler iyi çalışmalar :)

Archantos

Üye
Uzun zaman sonra böyle güzel önerileri görmek çok hoş.

Diğer oyunlara karşı farkını ön plana çıkaracak bir sistem. Destekliyorum

emrdrc

Üye
gerçekten çok mantıklı... en kısa zamanda oyuna dahil edilmeli...
En azından party kasası gibi birşey olur, gold harici ne varsa oraya düşer, party başkanı pay eder... Ama isteğe bağlı olmalı... bu da bir alternatif...

Hitbullets26

Üye
gerçekten çok mantıklı... en kısa zamanda oyuna dahil edilmeli...
En azından party kasası gibi birşey olur, gold harici ne varsa oraya düşer, party başkanı pay eder... Ama isteğe bağlı olmalı... bu da bir alternatif...
Yani aslında maksat kime ne gitti bilelim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt