Grup Zindan Gelen Harfler.

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Grup zindan gelen harf topladım bi türlü birleştiremedim Ramazan etkinlik öyle hepsini toplamıştım ozaman z harfi bulamadım çöp attım.

Bu harfler toplamak imkansız çöpemi atsam sizce banka yer kaplıyo artık ilerde işimize yararmı ? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    94.9 KB · Görüntüleme: 19

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Selam

Dorion girişindeki npcden tamamladığınız kelimeyi seçin ve hediyi alın sonra
Ürüne sağ tıklayınca hesabınıza tanımlanmaktadır. Mağaza > Çanta > Ödemeler kısmına kod gelmektedir. Site bakiyesi olarak tanımlayabilirsiniz.

Şahşi görüşüm : Yan boş karakterinizde biriktirebilirsiniz bankaya koyuluyor sonuçta

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Hiçbir zaman birleşme ihtimali olmadığı için gelen drobu direkt çöpe atıyorum kafam rahatlıyor. Denemeni öneririm.

Discord bir çok kişi de nasıl alacağım biriktirdim diyenler var =)

chrys591

Üye
Discord arama kısmından sorgulatarak görebilirsiniz yada takip edin anlayacaksınız.
boş yapıyorsun kimsenin topladığına denk gelmedim çünkü imkansız bir olay.Olayı benim üstüme yıkma varsa at görelim toplayan varsa özrümüzü de dileriz yanılmışız deriz

skaebneN

Üye
9 harf toplayıp bana getirin 2 katını vereyim size :D

Akroo

Üye
Discord bir çok kişi de nasıl alacağım biriktirdim diyenler var =)
Dostum ciddi misin :) 5 tl için o harfleri kimler biriktirmiş :) biriktiren bir çok kişiye söyle bana iban atsınlar 2 katını yollayayım onlara ya birde cevap yazmak için yazıyorsun ya şu konulara bir de gülücük koyuyor sonuna :)
Cevap vermeniz gereken konuları görmezden gelin :)

the0fear

Üye
Matematiksel olarak mümkün mü ki? Her gün 4 defa dungeon girsen haftada 2 harf alsan okadar harf içinde kelimeyi toplayacaksın da ohoo 1yıl da bile sanmıyorum

DeadLegion

Üye
Niye her eventte rng abi ben bunu anlamiyorum. Ben bir kere su evente girin kesinlikle su drobu alacaksiniz dediginiz bir event gormedim. Evente giriyoruz chest aliyoruz icinden cikan sey rngye gore harf toplayacaz rng. Bu boyle olmamali ya da rng olacaksa sans orani daha yuksek olmali.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt