Öneri Grup zindan (İnci Yerleştirme)

ozancidik

Üye
Bazı oyuncular aşağıya geçip afk olarak beklemekte ve diğer oyuncular bu durumdan çok rahatsız olmaktadır. Önerim inci toplayana belli bir exp verilmesi ve yerleştirmeye ise extra exp verilmesidir. Bu sayede rakebet ortamı oluşacak ve herkes inci toplamak için çaba gösterecektir. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Balerion

Üye
Bazı oyuncular aşağıya geçip afk olarak beklemekte ve diğer oyuncular bu durumdan çok rahatsız olmaktadır. Önerim inci toplayana belli bir exp verilmesi ve yerleştirmeye ise extra exp verilmesidir. Bu sayede rakebet ortamı oluşacak ve herkes inci toplamak için çaba gösterecektir. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
exp yeterli bi motivasyon olmaz zaten herkes 75 level oldu millet moblari bile kesmiyor artık. İnci takana bosstan kutu atar gibi kutu atması makul olur bence

Lady

Üye
Şöyle olabilir. 8 kişilik parti var ve 4 inci var.
Oyuncuları ikişerli olarak gruplara ayırıp her grubun rengi belli ve herkes kendi rengi olan inciyi takmakla mükellef olacak denilebilir.
Böylelikle herkesin sorumluluğu belli olur ve kişide bunun bilincinden olup afk kalamaz.

Yeterli kişi olmaz ise (dc/crash) duruma göre inci sayısı azaltılabilir. 6 kişiye 3 çeşit inci , ikili gruplar halinde gibi.

rilax

Üye
evet birşeyler yapılsa iyi olur

Alkoer

Üye
75lv adam ne kutu kesiyor ne inci takıyor.

40 manalık skill vuruyor...

GrejuwalTRl

Üye
İNCİ yerleştirmesini geçtim. Geçen partimize bir bp karakter oynayan arkadaş denk geldi adama dalsana kardesim diyoruz verdiği cevap mükemmel potum bitiyor dalamam :D ne diye girdin o zaman dungeon'a bre beleşçi

Balerion

Üye
Başka bir pri de heal atamam demişti, ne insanlar var ya :D
İNCİ yerleştirmesini geçtim. Geçen partimize bir bp karakter oynayan arkadaş denk geldi adama dalsana kardesim diyoruz verdiği cevap mükemmel potum bitiyor dalamam :D ne diye girdin o zaman dungeon'a bre beleşçi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt