Grup (Zindan) Küfür ettiler Partiden attılar.! ATAK Ban yedim haksız yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar Grup zindan 12 sonrası girmiştim.

Birisi ortalığı karıştırdı yok atak yapmıyosun yok manan gitmiyo birşey anlatmaya kalmadı.
Adamlar sövdü sonradan hemen zindan en başlarında partiden attılar.

Bende böyle yaptıkları için tek dalmak istemedim Moblara. Olan bana oldu atak ban yedim

Elimde gerekli kanıtlar var oyun ne kadar adil oldunu görüyoruz birşey araştırmadan ban atması.

HeaveN

Üye
Benim için rise online bitmiştir herkes iyi oyunlar.

HeaveN

Üye
Kanıt resim böyle bir küfür yedim ama ban iyen benim üstüme küfür adam haklı çıktı böyle bir adam size sövse napardınız ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 111

HeaveN

Üye
adam bana yazdı seni banlattırcam ve gerçekten yaptı adminler ne kadar adil bu oyunda ? bu kadar kolaymı ban atmak ?

Zbam

Üye
Banı attack yapmadığın için yemissin bu konuda haklılar gibi duruyor!
Fakat sende küfür için report etmelisin kişileri

HeaveN

Üye
@Zbam kankam nasıl atak yapıyım insan değiller parti atmış mob dalsam ölcem çok vuruyo bide 70 zindan adamlar kendileri atak yapmıyo düzgün beni atıyolar.
Ekipli adamlarla girmemek lazım bu grup zindana sövüyolar eziyolar insanları.

HERO

Üye
100 100% hak veriyorum cok adaletsiz (Ochiwanin selami var)
Hayirini gör, oyun stabil hale gelince tekrardan başlamaya düşün.
Bende biraktim artik, farm yok, dungeon yok, upgrade yok, crystal war almiyor, abi birsey olmiyor, 8 char bi adam kaziyor, ilk başda taksi olarak yasakdi, şimdi goldlari siteye satiyorlar o tabiki haksiz olamaz.
official cikinca giririz artik.

HeaveN

Üye
@HERO Benim emeğim çok deli gibi oynuyorum char dizmek için para yatırıyorum ama böyle basit ban yemek haksızlıktır ben ticket attım.
Düzgün bi adam olsa yazcaktım Aileme küfür etti seni banlattırmayan adam deildir dio ve ban atıyolar bana ben 15 yıl knight oynadım ne mute ne atak ban yedim.

Rise online yönetim acele etmemesi lazım benim haklı yönlerim var adam partiden atmış nasıl dalam canavar çok vuruyo heal yok birşey yok exp almıyım die attı
Ben oysa dalıyodum atak yapıyodum onuda geçtim küfür etmek hakkını nerde buluyo adma herşeyime küfür etti nasıl bi morel oynayım bu oyunu ama umarım
oda ban yer . bi kere haklı haklı çıkar bu oyunda.

Alkoer

Üye
Zindan da malesef bu durumlar çok oluyor. Hatta bende bir konu açıcam bununla ilgili. Atak yapmayan, ezik skill vuran, yok efendim kapı çaldı yok efendim bilmem ne oldu diyip afk kalan çok adam var.

Ben normal hayatta küfürü hiç ağzımdan düşürmem ama oyunda kendime hakim oluyorum.

Fakat sizinde dediğiniz gibi grupla giren arkadaşlar size bu şekil yapabiliyor.

HeaveN

Üye
@Alkoer buna bi bak dostum hakkımda neler yazıyolar partiden atıyolar exp almıyım die küfür ettiler ben karışmadım hiç bunlara bide ban attırdılar bana.

Ekli dosyalar

• 222.png
    222.png
    520.8 KB · Görüntüleme: 66

Ries

Yönetici
Game Master
İnceleme sağlandıktan sonra gerekli açıklama konu sahibine yapılmıştır.

Yapılan cezalarda kesin kanıtlar tarafımıza sunulmadıysa veya tespit edilmemişse ceza uygulanmamaktadır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt