Grup zindanlarına 63 lwl giriş sınırı saçmalık

henks

Üye
Böyle saçma bir şey olamaz. Casual oyuncular olarak 1 aydır dungeonları bekliyoruz ve sonuç 63 lwl giriş sınırı. Kusura bakmayın ama herkes hayatsız, işsiz, ya da mage değil. Neden 63 lwl sınırı?55-60 arası bir şey olsa yine anlarım ? 63 ? wtf ? Dalgamı geçiyorsunuz bizimle ? Lütfen bu saçmalığı acilen düzeltin ve giriş sınırı seviyesini azaltın. Unutmayın bir mmo yu ayakta tutan hardcore oyuncular değildir, her zaman casual olanlardır. Hard core oyuncular communitynin maksimum %5 i ni oluştururlar. Bknz. Wow. Lütfen ko kafasıyla iş yapmayın. Farklı olduğunuzu kanıtlayın.

AdrenaLine60

Üye
Bencede şuana kadar 63 olabilmek için işsiz olmak gerekiyor. Herkese hitap edecek bi düzenleme olmalıydı. Zaten görevler lwl atlatmıyor. Her gün saatlerce slotlarda kalmak gerekiyor. Buda çalışan insanlar için çok zor.

ronora

Üye
Bir hayatım var, bir işim var, warriorum ve 63 levelim.

L0D0S

Üye
Kardeşim şu boşu bi bırakın artık. Herkes hayatsız değil demişsin. Oyun açılalı 1 ayı geçti. En yoğun adam bile boş vakitlerinde istikrarlı kassa 65 olur. Uniq item çıkma şansı olan bir dungeona 50 lw adamlar da bırak giremesin,50 55 lw görev itemli charlarla ordaki mobları bi zahmet kesemesin. Bomboş post.

ASiLKaNNN

Üye
Gayet güzel 63 olmanın yada 65 olmanın bir hediyesi olmalı ben 65 olalı 15 gün oldu ve sabah 8 akşam 6 çalışan biriyim anlattığınız kadar zor değil

AdrenaLine60

Üye
ya macro kullandınız yada para basıp taksi de kastınız. sabah 8 akşam 6 çalışıpta günde kaç saat kasarak 65 oldunuz ?

Jacques

Üye
Bencede şuana kadar 63 olabilmek için işsiz olmak gerekiyor. Herkese hitap edecek bi düzenleme olmalıydı. Zaten görevler lwl atlatmıyor. Her gün saatlerce slotlarda kalmak gerekiyor. Buda çalışan insanlar için çok zor.
65 levelim mali müşavirim sabah 8 akşam 6 7 çalışıyorum akşam eve gidip yemek yapıyorum çamaşır ütü falanda lazım oldukça ev işleri falan beceremediğiniz herşey için insanları işsiz olmakla suçlamayın 1 aydır nasıl 65 olamadınız gerçekten hayret.

henks

Üye
Ben ne diyorum millet gelmiş burda işini gücünü anlatıyor. Dostlarım meseleye at gözlüğüyle bakmayı bırakın lütfen. İşiniz olabilir, 65 lwl da olmuş olabilirsiniz ama bu iş dışında kalan bütün hayatınızı oyuna harcadığınız anlamına gelir. İnsanların sosyal hayatları vardır hocam, belki siz de hatırlarsınız eskilerden. Tabiki emek veren daha çok kassın daha ileride olsun, ama bu oyundaki exp-lvling sistemi günde saatlerce eziyetten başka bir şey değil. Bu zorlukta gidipte oyundaki tek etkinlik için 63 lwl sınırı koymak saçmalık.55-60 arası bi şey olsa yine anlarım da 63 nedir ? Burada mesleklerinizi ve özel hayatlarınızı soran bir başlık yok :D Lütfen hemen yanlış anlayıp celallenmeyin...

ASiLKaNNN

Üye
ya macro kullandınız yada para basıp taksi de kastınız. sabah 8 akşam 6 çalışıpta günde kaç saat kasarak 65 oldunuz ?
Ekibim ile gittim 2 tane yan Çarı 39 a kastım %50 sc leri aldım 6 warrior 2 pirest sc Li deathlord geçtik slot yetmiyordu senin gibi 2 saat oyuna girip 1 saatimi party aramakla geçirmedim gerekirse gece 2 ye kadar oturup lvl kastım ve 2 haftadır da rahat rahat takılıyorum hatta oyuna bile girmiyordum yapacak birşey yok diye

daha doğrusu en eğlenceli kısmı level kasmaktı

ASiLKaNNN

Üye
Ben ne diyorum millet gelmiş burda işini gücünü anlatıyor. Dostlarım meseleye at gözlüğüyle bakmayı bırakın lütfen. İşiniz olabilir, 65 lwl da olmuş olabilirsiniz ama bu iş dışında kalan bütün hayatınızı oyuna harcadığınız anlamına gelir. İnsanların sosyal hayatları vardır hocam, belki siz de hatırlarsınız eskilerden. Tabiki emek veren daha çok kassın daha ileride olsun, ama bu oyundaki exp-lvling sistemi günde saatlerce eziyetten başka bir şey değil. Bu zorlukta gidipte oyundaki tek etkinlik için 63 lwl sınırı koymak saçmalık.55-60 arası bi şey olsa yine anlarım da 63 nedir ? Burada mesleklerinizi ve özel hayatlarınızı soran bir başlık yok :D Lütfen hemen yanlış anlayıp celallenmeyin...
1 günde 55 lvl e kasacak 100 lerce kişi var oyunda senin 1 tur attığın dungeonu adam 1 ay sonra günde 30 hesapla 30 tur atar Alacağın 40 yılda 1 drop onuda pot parasına düşürürler:)

henks

Üye
yaw aynı item düşmesin daha düşük seviye item düşsün bu nasıl dar bir görüştür. dungeon dediğin şey oyundaki bir etkinliktir. Ko da ki jr ile kıyas ediyor kafalar. dungeon sahibi bütün oyunlarda minimal bir level ister sonra her zaman girme imkanın olur. girdiğin levele göre drop çeşidi olur. zaten günlük giriş kısıtlaması denen bir saçmalığı dayattı millet oyunda gitti uydu bunlara ko mu oynuyorum 2022 de yeni oyun mu çıktı belli değil. kücük bir şirketiz ama iyiniyetliyiz diyorlar gidip ko kopya düzen oyun sunuyorlar. Hiç mi vizyon yok arkadaş ne oyuncusunda ne yapımcısında.
maalesef tek bildikleri mmorpg ko olduğu için, tek bildikleri de salya akıta akıta günde 20.000 kere aynı yaratığı kesmek. Anlamazlar hocam, anlamazlar :D

ASiLKaNNN

Üye
Bu açıdan düşününce evet haklısın
Kardeşim oyunun kitlesi belli adamlar akşama kadar en iyi nereden kasarım nasıl açık bulurum diye bekliyor işsizler ordusu var o dungeonu yalama ederler aldığımız droplar pot parasını karşılamaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt