Gün geçtikçe ümidimi yitiriyorum Rise Online..

GoesToALL

Üye
Ben ne betada oynadım ne test serverlarda geldiği gün şirket Türk şirketi diye bastım premium aldım cash çektim pot aldım lakin çok basit sorunların bile çözülememesi(Party chat, oyun donma sorunu vs) beni bi hayli oyundan soğuttu. Yaklaşık 4 gündür oyuna girmiyorum bile. Oyuncu olarak tavsiyem çok insan benim gibi düşünüp oyunu bırakacaktır. Lütfen sorunları dikkate alıp ani ve kalıcı çözümler üretin. Bu arada 15.000₺ değerinde oyuncu laptobum var böyle giderse soluğu serviste alıcam. İşlemcimi bu kadar yoran başka bir oyun yok.

LosTurcos

Üye
Bir yol haritası, öncelik listesi bir şeyler vardır diye umut ediyorum.

okab123

Üye
benim düşüncem oyun fazla ileri gidemez diye düşünüyorum yerinde takılır sonra yok olur ümidim inşallah ileriye gitmesidir tabi ki

Tengrikut

Üye
GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G, 24576 MB GDDR6X - 45.971 TL Türkiye fiyatı
GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G, 24576 MB GDDR6X - 2,039.00€* Almanya fiyatı

45 bin birim para nerede 2 bin birim para nerede diğer bileşenlerin toplanmasıyla ev fiyatına oyun bilgisayarı.

oyunlarda en çok yakındığımız şey internet hızları ve bilgisayar sistemlerimizin dünyadaki diğer oyunculardan daha alt seviyelerde olması.

GoesToALL

Üye
GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G, 24576 MB GDDR6X - 45.971 TL Türkiye fiyatı
GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G, 24576 MB GDDR6X - 2,039.00€* Almanya fiyatı

45 bin birim para nerede 2 bin birim para nerede diğer bileşenlerin toplanmasıyla ev fiyatına oyun bilgisayarı.

oyunlarda en çok yakındığımız şey internet hızları ve bilgisayar sistemlerini dünyadaki diğer oyunculardan daha alt seviyelerde olması.
Anladığım kadarıyla aslında oyunun motoru güncel bizim sistemler yavaş kalıyor diyorsun. Doğru olabilirsin 1650Ti laptop 15.000₺ normal bi rakam değil.

levge

Üye
Bir yol haritası görmek umut verici ve rahatlatıcı olabilirdi. Tabi bunun geliştiricilere ters etkiside çok olurdu. Örnek veriyorum x geliştirmeyi ağustos ayında planlamış olsalar belki çok kişi ağustosa kadar açmayacak oyunu böyle durumlarda büyük bir mali kayıba sebep olabilir.

Bir yazılımcı olarak gördüğüm şirketin MVP politikası uyguladığı.

MVP= Minimum Viable Product – Minimum Uygulanabilir Ürün

• Bir ürünü mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürmek
  • Ürünün tam gelişimine büyük bir bütçe ayırmadan önce bir fikri gerçek kullanıcılarla test etmek
  • Şirketin hedef pazarında neyin yankı uyandırdığını ve neyin ilgi çekmediğini öğrenmek

levge

Üye
Anladığım kadarıyla aslında oyunun motoru güncel bizim sistemler yavaş kalıyor diyorsun. Doğru olabilirsin 1650Ti laptop 15.000₺ normal bi rakam değil.
Aynı motor ile çok başarılı ürünler yapıp güzel performans alan örnekleri sunanlar oldu. Buda demek oluyorki henüz sıra optimizasyona gelmedi. Oyundaki grafik düşük seviye için bir sorun olmaz diye düşünüyorum kaplama kalitesi vs de yüksek değil.

GoesToALL

Üye
Bir yol haritası görmek umut verici ve rahatlatıcı olabilirdi. Tabi bunun geliştiricilere ters etkiside çok olurdu. Örnek veriyorum x geliştirmeyi ağustos ayında planlamış olsalar belki çok kişi ağustosa kadar açmayacak oyunu böyle durumlarda büyük bir mali kayıba sebep olabilir.

Bir yazılımcı olarak gördüğüm şirketin MVP politikası uyguladığı.

MVP= Minimum Viable Product – Minimum Uygulanabilir Ürün

• Bir ürünü mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürmek
  • Ürünün tam gelişimine büyük bir bütçe ayırmadan önce bir fikri gerçek kullanıcılarla test etmek
  • Şirketin hedef pazarında neyin yankı uyandırdığını ve neyin ilgi çekmediğini öğrenmek
İşi bilen biriyle konuşmak güzel o zaman geçen bir arkadaşın açtığı konuya geliyor mesele. Büyük beta serverinde mı oynuyoruz şuan?

levge

Üye
İşi bilen biriyle konuşmak güzel o zaman geçen bir arkadaşın açtığı konuya geliyor mesele. Büyük beta serverinde mı oynuyoruz şuan?
Evet :D
MVP için başka maddeler ekliyorum tam olarak bahsettiğin şey

• Test Kolaylığı: Şirket bu yaklaşımla temel sürümü kontrol etme şansına sahiptir. İlk başta dikkatlice düşünmeden özellik ağırlıklı genişletmeyle uğraşmazsınız.
  • Müşterilerin Geri Bildirimi: Süreci kullanıcıların fikirlerini öğrenmeyi ve nihai sonuç hakkındaki düşüncelerini dikkate almayı içerir.
  • Makul Masraflar: Geliştirmeye başlamak, bütçeniz için en makul yaklaşımdır. İlk fikrinizin çekici olduğundan emin olmak için pazar ihtiyaçlarını araştırma şansınız olur. Kullanıcıların geri bildirimlerine bağlı olarak kaynakları hak eden sonraki özelliklerin tam olarak ne olacağını bileceksiniz. Başka bir avantaja gelince daha az masrafınız olacaktır. Çünkü toplam geliştirme süresi de önemli ölçüde daha kısadır.

tigger

Üye
Oyunun henüz erken erişimde olduğu unutulmamalı.

Toxic

Üye
Ben ne betada oynadım ne test serverlarda geldiği gün şirket Türk şirketi diye bastım premium aldım cash çektim pot aldım lakin çok basit sorunların bile çözülememesi(Party chat, oyun donma sorunu vs) beni bi hayli oyundan soğuttu. Yaklaşık 4 gündür oyuna girmiyorum bile. Oyuncu olarak tavsiyem çok insan benim gibi düşünüp oyunu bırakacaktır. Lütfen sorunları dikkate alıp ani ve kalıcı çözümler üretin. Bu arada 15.000₺ değerinde oyuncu laptobum var böyle giderse soluğu serviste alıcam. İşlemcimi bu kadar yoran başka bir oyun yok.
AMD Ryzen3200G , 16 ram ssd. sistemim ile oyunu 15 , 28 fps arası oynuyorum :) Allaha çok şükür mevcut problemin farkın da olup her gün patch bekleyip sorunun çözülmesini umut ediyorum ama 1 kez olsun yow kordoşom oynoyomoyoruz yow sostomomozo çok yoroyor yow soz no yopoyorsonoz yow yazmıyorum çünkü buraya bunu yazıp hemen anında bir çözüm bulabileceğimi sanmıyorum. Mevcut diğer problemlerin de arasında illa ki bu problemin de çözüleceğini umut ederek farmıma ve exp ime devam ediyorum Allah sana da sabır versin kardeşim veya oynamayacaksan o sistemi bana yolla ben sana benim sistemi göndereyim benim şuan ki sistemim ile de foruma girip bunları yazabilirsiniz xd asdasdasdasd

Delucia

Üye
1650 ekran kartımı yoksa ocak fırın modelimi :D rtx serisine gelirseniz 6gb üstü ekran kartları iyi gelecektir. işlemciler 5bin tl den az olmamak kaydı ile.

İşlemci 12.nesil
Ekran kartı 3090 suprimx masaüstü
Laptop 3070 11.nesil işlemci

Sıkıntı yaşamıyorum oyunda sıkıntı yok siz fakirsiniz gençler.

levge

Üye
1650 ekran kartımı yoksa ocak fırın modelimi :D rtx serisine gelirseniz 6gb üstü ekran kartları iyi gelecektir. işlemciler 5bin tl den az olmamak kaydı ile.

İşlemci 12.nesil
Ekran kartı 3090 suprimx masaüstü
Laptop 3070 11.nesil işlemci

Sıkıntı yaşamıyorum oyunda sıkıntı yok siz fakirsiniz gençler.
Senin vizyonun kadar fakiriz bro haklısın. Ben mesela tüplü monitör kullanıyorum işlemcimde pentium 4 (y)

Delucia

Üye
Tanrı senin yanında kimseyi yaşatmasın kanka sen adamı ya açlıktan ya kıtlıktan öldürürsün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt