Güncelleme Adına

TankerNeJLa

Üye
Priest Prophecy yeteneğinin kullanım mesafesi 10 metreye düşürüldü ve kullanım için gereken mana değeri 600 olarak güncellendi.
Böyle bir güncelleme yapılmış merak ettigim şudur.
Böyle bir skili 10 metreye düşürüyorsunuz ama Misfortune olduğu gibi kalıyor bunu kim düşündü nası yapdı merak ediyorum teşekkürler

levbom

Üye
magelerin skillerine buffda geldi oda. ama hala kitlemelerine bi düzenleme yapılmadı artık atak işine karışmıyorumda 100ün üzerinde resistle sürekli kilitlenme işi oyunu oynanabilirlikten çıkartıyor. okcular o kadar isyan etti hiçbir güncelleme gelmezken sürekli nörf geldi. mageler bence gayet kuvvetli 10k heali zamanında alamazsan her partriyi yatırıyorlar. ama hala magelere buff geliyor. mage atak kırma diğebilieceğimiz bir skillin mele atak kırmadan uygulamada neden farkı olsunki. bence oyun yetkileleri alan mana çekmeyide kaldırmalıki mageler daha rahat oynasınlar. birde magelere için lütfen 500 600 def kağıdı çıkartın sadece mageler basabilsin. birde magelere 5k 6k buff getirin mele gibi gezsinler sizde rahatlayın bizde.
magelere yapılan güzellemeleri neden diğer hesaplara yapmıyorsunuz. bu buff ve nörfu her joba aynı düzende yaparsanız oyun dengelenir her ağlayana fazla özellik verirseniz oyundaki dengeyi bozarsınız. girin oyuna oynayın ona göre güncelleme yapın biz kullanıcıların her isyanında birşeyler vermeyin. ben priest olarak imperial set için 106 str veriyorum onada gerekyok hiç işime yaramıyor str zerrre yararı yok hp+int yapın bizide o zaman. elimiz düşüyor hiç düşmesin elimiz başka kimsenin eli düşmüyor. ve skill ağaçları için 70db 70 heal 10 master veriyorum kusura bakmayından 70in üzerindeki hiçbir skilinizi kullanamıyorum. kullanmıyorum. ihtiyaçda duymuyorum.

osmangaziforum

Üye
okçununda 3 lü 5 li mesafesi kısaltılmış . Başka konu açıp yazıcaktım ama buradan yazim dedim . Karanlık zindanda 3 lü 5 li atmak çok zor .arka arkaya olmuyor lag sorunu var . 3 tane okçu yaratık ortalarına bi alıyorlar birde o zıplayan büyücülerde cabası o sırada seri3 lü 5 li atmak gerekiyor ama olmuyo bunun giderilmesini rica etmekteyimsaygılar

TankerNeJLa

Üye
Bu skilleri kim düzenliyor ise zerre oyunla alakası yok düzenleyen arkadaşa sesleniyorum.
Range olan bir karaktere atabildiğiniz bu atak kırma skilini gidip kısaltıyosun ama onlar tarafından rakiplerine atılan resist silmeyi ellemiyosun ? Ne yapmamızı bekliyosunuz mage lerin içine girip öylemi atalım ?
Mage oynuyorsan söyle bizde bilelim

priesttt

Üye

PROPHECY skili kadar saçma skil yok tek bir tane vurabilen bir hakkı olan job için neden böyle bir skill konulur ki. Hadi melee için koy bir ara cure alır adam. Oyuncu bu skilli yediğinde meteoorunu harcadığında cure alsan ne almasan ne

TankerNeJLa

Üye

PROPHECY skili kadar saçma skil yok tek bir tane vurabilen bir hakkı olan job için neden böyle bir skill konulur ki. Hadi melee için koy bir ara cure alır adam. Oyuncu bu skilli yediğinde meteoorunu harcadığında cure alsan ne almasan ne
Bu skill kalkacak ise misfortune de kalkmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt