Güncelleme içeriği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreerdgn9

Üye
Macrolar cortladı artık pt üyesine tıklayarak z ban kaldırma kalkmış.Sadece monster veya npc kabul ediyormuş helal ulan size helal olsun işte bu.

Otchiwa

Üye
Her defasında çok daha güzel işler olacağına dair izlenim veriyorsunuz. Harikasınız...

Arhedain

Üye
Macrolar cortladı artık pt üyesine tıklayarak z ban kaldırma kalkmış.Sadece monster veya npc kabul ediyormuş helal ulan size helal olsun işte bu.
Macrolara 2 gün önce güncelleme geldi. Mob isimini ve rengini belirterek mob seçtirebiliyorsunuz. Oyunun önlemleri arkadan geliyor :D

Adv3NN

Üye
Macrolara 2 gün önce güncelleme geldi. Mob isimini ve rengini belirterek mob seçtirebiliyorsunuz. Oyunun önlemleri arkadan geliyor :D
renk belirtme her mousede mevcut degil 2k 1.5klık mouselerde var ve ayarlamasi haylı zor bi olay ama mob ismi secme olayını bılmıyordum

LosTurcos

Üye
2.100.000.000 Gold bu rakamın önemi ne acaba Merak ettim. Bilen var mı ?

Muffiin

Üye
Komik ya yorumlara bakıyorum hala macroyu Z zanneden tipler var savaş alanında üçlü beşli makroya maruz kalınca Z block vardı ama bu nasıl oluyor demeyin

HeaveN

Üye
beyler oyun açıldımı bakımdamı hala nasıl öğrenceğiz bende dosya bekleniyor yazıyor ilerleme yok ?

DontWorry

Üye
yetmez kardeşim yetmez bu macrocuların önüne geçilsin macroyu algıladığı an oyundan atmalı oyuna emek vermeden hiç birşey yapılmamalı diye düşünüyorum

Muffiin

Üye
skilleri de engellerler yakında :D :D :D
Kanka cidden Z blockla ilgili şeylere yapılan yorumlara gülüyorum makro Z den ibaret değil bunu bilmeyen tipler makro cortladi yazıyor makro seri R combo üçlü beşli minör kombo oto pot basma daha aklıma gelmeyen çok şey var asıl makro savaş alanında adamı öne çıkartir exp kasmayi engellesen nolcak şaka gibiler oyunda görev sistemi yok solo oyuncu 20 saat elle aynı mobu kessin diyorlar monster/npc diyor sanki buna çözüm bulunmayacak cidden şaka gibiler ve destekleyenler hepten cahil

HeaveN

Üye
Kanka cidden Z blockla ilgili şeylere yapılan yorumlara gülüyorum makro Z den ibaret değil bunu bilmeyen tipler makro cortladi yazıyor makro seri R combo üçlü beşli minör kombo oto pot basma daha aklıma gelmeyen çok şey var asıl makro savaş alanında adamı öne çıkartir exp kasmayi engellesen nolcak şaka gibiler oyunda görev sistemi yok solo oyuncu 20 saat elle aynı mobu kessin diyorlar monster/npc diyor sanki buna çözüm bulunmayacak cidden şaka gibiler ve destekleyenler hepten cahil
boş ver macro kullanan kullanıyo oyunda uyarısı var onun 1 gün atak ban atıyolar kod girmezsen öteki türlü oyun birşey yapamaz cz minor macro filan oyun algılaması çok zor adam aktif kendi mouse özelliği kullanıyo yapcak bişey yok herkes var şuan o bu arada oyuna giriyomu knk

Muffiin

Üye
boş ver macro kullanan kullanıyo oyunda uyarısı var onun 1 gün atak ban atıyolar kod girmezsen öteki türlü oyun birşey yapamaz cz minor macro filan oyun algılaması çok zor adam aktif kendi mouse özelliği kullanıyo yapcak bişey yok herkes var şuan o bu arada oyuna giriyomu knk
Giriyor kanka macro kapat mazallah Z block yersin bak

Marceline

Üye
Güncellemeye bakıyorum boş insan şunlarla uğraşacağına önce solo oyuncular için bir şeyler yapsalar yok yapıyoruz ediyoruz demekle olmuyor ucundan bir şeyler görmekte oyuncuları he evet oyunun başı daha ve farkına vardılar heralde iyi şükür gerisi gelir kısa sürede diye düşünceye iter sevindirir.

Biz çalışıyoruz düşünüyoruz deniyoruz vs demekle lafla olmuyor yani icraat lazım. 2.5 yılda görevlerden gelen exp dengesini ayarlayamadılarsa demek ki ya saçma sapan şeylere ağırlık verildi yada ekip sayısı yetersizdi öylece bıraktılar o görev düzenini. Anlatacak çok şey var da işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt