70 maddelik yamanın sadece 10 maddesi insanların ihtiyacı olan şeylerdi. Kalanı kozmetik ufak detaylar..70 maddelik patchten sonra herkes helal olsun adamlar çalışıyor dedi şuan olanlar nedir bana sanki stajyerlerin eline bırakmışlar şirketi onlarda bir şeyler deniyormuş hissiyatı veriyor şuan ki yönetim.
Abi ne muazzam günlermiş demek ki 10 madde işimize yarayan şeyler oluyormuş hey gidi şimdi ki patchlerde işimize yaramayı bırak zarar görüyoruz70 maddelik yamanın sadece 10 maddesi insanların ihtiyacı olan şeylerdi. Kalanı kozmetik ufak detaylar..
Kesinlikle katılıyorum.70 maddelik yamanın sadece 10 maddesi insanların ihtiyacı olan şeylerdi. Kalanı kozmetik ufak detaylar..
Dostum bazı insanlar öyle haklısın fakat genele bakılacak olursa yanlış düşünüyorsun. Güncellemeyi, sorunsuz olduğunu düşünüp atıyorlar. Dokunulmamış yerlerde bile patlaklar var. Canavarlar ölü doğuyor veya doğmuyor. Okçu karakteri skill kullanıyor, mana gidiyor, hasar vermiyor. Bu tarz şeyleri biz söylemezsek kim farkedecek. Her güncellemede de bu kadar bariz hatalar, eksiklikler olmaz ki. İnsanlar sinirlenmekte biraz haklılar.Kanka az kapatsınlar 1 saat falan sonra konuşsun herkes insanlar aklına geleni yazıyor sadece tartışmak için konuşanlar var gibi geliyor![]()