Öneri Güncelleme notları.....

Zbam

Üye
Paylaşıldıktan sonra 1 saat forum kapatılsın herkes bir sakinleşsin bu ne insanlar her yerden ateş püskürüyor:D

Zbam

Üye
Kanka az kapatsınlar 1 saat falan sonra konuşsun herkes insanlar aklına geleni yazıyor sadece tartışmak için konuşanlar var gibi geliyor:D

ilkades

Üye
insanların chat yapabileceği bi platform yok. Discord var fakat orda da yasak konusmak. İnsanları da anlamak lazım. İçlerini dökmeleri gerek sonuçta.

Jacques

Üye
70 maddelik patchten sonra herkes helal olsun adamlar çalışıyor dedi şuan olanlar nedir bana sanki stajyerlerin eline bırakmışlar şirketi onlarda bir şeyler deniyormuş hissiyatı veriyor şuan ki yönetim.

ilkades

Üye
70 maddelik patchten sonra herkes helal olsun adamlar çalışıyor dedi şuan olanlar nedir bana sanki stajyerlerin eline bırakmışlar şirketi onlarda bir şeyler deniyormuş hissiyatı veriyor şuan ki yönetim.
70 maddelik yamanın sadece 10 maddesi insanların ihtiyacı olan şeylerdi. Kalanı kozmetik ufak detaylar..

Hurkaan

Üye
Her güncellemede oyunu bozuyorlar iyileştirmek için sözde ama kötüleştirmek için yapıyorlar

Jacques

Üye
70 maddelik yamanın sadece 10 maddesi insanların ihtiyacı olan şeylerdi. Kalanı kozmetik ufak detaylar..
Abi ne muazzam günlermiş demek ki 10 madde işimize yarayan şeyler oluyormuş hey gidi şimdi ki patchlerde işimize yaramayı bırak zarar görüyoruz :D

ReginaMeis

Üye
Kesinlikle katılıyorum.
Kanka az kapatsınlar 1 saat falan sonra konuşsun herkes insanlar aklına geleni yazıyor sadece tartışmak için konuşanlar var gibi geliyor:D
Dostum bazı insanlar öyle haklısın fakat genele bakılacak olursa yanlış düşünüyorsun. Güncellemeyi, sorunsuz olduğunu düşünüp atıyorlar. Dokunulmamış yerlerde bile patlaklar var. Canavarlar ölü doğuyor veya doğmuyor. Okçu karakteri skill kullanıyor, mana gidiyor, hasar vermiyor. Bu tarz şeyleri biz söylemezsek kim farkedecek. Her güncellemede de bu kadar bariz hatalar, eksiklikler olmaz ki. İnsanlar sinirlenmekte biraz haklılar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt