Güncelleme Notu Güncelleme Notu 2.0.4

Pitou

Üye
öyle bir problem mevcut değil internet alt yapınızla ilgili bir problem mevcut olabilir.
Clanımdaki bütün insanlarda aynı sorun var. Oyundaki konuştuğum bütün clanlarda ayn sorun var. Hatta gözlerin bu kadar görmüyor bari akşam Fuat aslanın yayınını aç onu izle Gecikme sorunu var mı ? Yok mu ? Seni daha nasıl ikna edicez bilmiyorum ama pek de umrumda değil zaten.

Was

Üye
dorion 1 de pazar limiti yine düşük seviyede kalmış

Tengrikut

Üye
-yatırım tavsiyesi değildir-

toplanan eşyaların adetlerinin güncellenmesi ve haritalarda çeşitliliğin artırılmasıyla pazar'dan yüksek fiyattan alımlar yapmayın, "1-2 yıl içerisinde en fazla 1 meslekte gelişmeye çalışın" öylesine söylenmiş bir söz değilmiş sanki :ROFLMAO: çok zor olacak baa:ROFLMAO:

diğer yandan tekrar güncellenirde toplama adeti yükseltilse dahi krallıklar haritalarında 2-3 ncü seviye eklendiği için 59 alt seviyedeki toplayıcılar eşitler gibi. Tüm Meslekler gelene güncellenebilir başka şeylerde görebiliriz bilemiyoruz beklemedeyiz

die2323

Üye
50 madde bile gelse yine tatmin olmuyorsunuz.başınızdan fazla yazardım onların yerinde olsam

Tengrikut

Üye
@LEPSON

mesleklerde istenilen materyalların toplanması zaman-nadir-istenilen adet fazlalığı vesayre toplayıcılar için YARAR
materyalların zor elde ediliyor olması adetlerinin yüksek olması nadirliği vesayre gibi etkenler mesleklere olan ilgiyi azaltırsa YARARSIZ
hiç göremediğimiz meslekler YARAR-YARARSIZ tahmin edemiyoruz göremedik daha.

tam olarak eklenmeden herşeyi göremediğimiz için tahmin-fikir alışverişinde bulunuyoruz :)

Hedvein

Üye
Auction sistemine 50-100-200 QTY ile All seçeneği de gelse ve item search yerine basmadan item aratamasak hem istediğimizde tüm listeyi taramış oluruz hem de kasmadan bu işlemler gerçekleşir kanattindeyim.
In-game patch olarak bile yapılsa bence süper olur zira bazen örneğin D-1 tüm pazar itemlarını görmeden acaba 200den fazla olup neleri göremedim paranoyası sıkıcı olabiliyor.

Alkoer

Üye
Crystal fortress etkinliği nedir acaba?

Kime sorsam cevap alamadım.

skaebneN

Üye
Crystal fortress etkinliği nedir acaba?

Kime sorsam cevap alamadım.
Betada test etme şansım olmuştu. 1er parti 2 farklı ırkın kapıştığı bir mini harita. Ama değişen bir şey varsa bilgilendirme yapılmadığı için bilmiyoruz. Saati tarihi hakkında olduğu gibi ne olduğu hakkında da açıklama yapılmamış.

MundeR

Üye
Betada test etme şansım olmuştu. 1er parti 2 farklı ırkın kapıştığı bir mini harita. Ama değişen bir şey varsa bilgilendirme yapılmadığı için bilmiyoruz. Saati tarihi hakkında olduğu gibi ne olduğu hakkında da açıklama yapılmamış.
Ko'daki bdw etkinliği diyebiliriz ama çalışmıyor sanırım biraz önce çıktı tıkladık hala almadı

mrares

Üye
Ondan sonra "Biz değişen şeyleri paylaşıyoruz notlarda!"

Hıhı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt